LIVE BLOG Australian Open, ziua a 12-a | Djokovic – Wawrinka 7-6, 3-6, 6-4, 4-6, 6-0. Nole, on fire în decisiv, l-a eliminat pe campionul en-titre. Murray îl așteaptă în finală

LIVE BLOG Australian Open, ziua a 12-a | Djokovic - Wawrinka 7-6, 3-6, 6-4, 4-6, 6-0. Nole, on fire în decisiv, l-a eliminat pe campionul en-titre. Murray îl așteaptă în finală
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Novak Djokovic (Serbia) s-a calificat vineri în finala de la Australian Open, după ce l-a învins pe campionul en-titre Stanislas Wawrinka (Elveția) cu scorul de 7-6, 3-6, 6-4, 4-6, 6-0, după 3 ore și 35 de minute
  • Sârbul îl va înfrunta în marea finală de duminică pe Andy Murray (Scoția), al 6-lea favorit al turneului

14:25 Cine ghicește ce a scris Novak pe cameră la finalul meciului? Mă pronunț eu primul: „Pentru prietenul meu Victor Ioniță, care m-a susținut pe toată durata turneului”! Credeați că Simona Halep este supranumită întâmplător varianta feminină a sârbului? Spune multe faptul că Victor, prieten bun cu Nole, o antrenează pe Halep.

Djokovic signs the camera https://t.co/VLVTFyh0LT pic.twitter.com/TKQOTwd44H


14:10 Victorie pentru Nole Djokovic, după un roller coaster care ne-a ținut pe toți în suspans: 7-6, 3-6, 6-4, 4-6, 6-0 cu Stanislas Wawrinka! Sârbul joacă duminică finala de la Australian Open, în fața britanicului Andy Murray!


14:05 Nole se desprinde la 5-0 în decisiv! Wawrinka servește pentru supraviețuire.

Golden retriever: #Djokovic is cruising now as he goes 5-0 up in the decider. Is there any way back for #Wawrinka? pic.twitter.com/iDoTj1FhgF


14:00 Campionul en-titre este knock-down! Stan joacă totuși cu „regele de la Melbourne”, Novak Djokovic, care face 0-4 și se apropie de a 5-a finală aici!

World No.1 Djokovic is just two games away from reaching his 5th #AusOpen Final. Can he close out the match here? pic.twitter.com/6EKBDzQx8l


13:50 Breeak Djokovic, 2-0 și Becker respiră ușurat. Fostul jucător de tenis și de poker se simte ca și cum are chintă roială: Nole duce scorul la 3-0!

#Djokovic has put his coach through the wringer here. Come and follow Boris Becker on KICCA: https://t.co/KkHihGENHC pic.twitter.com/D2ZT2HN8Xo


13:45 Nole rămâne calm și își face serviciul în decisiv, 1-0! Becker n-a avut emoții atât de mari nici atunci când se afla el pe teren!

BREAK. Djokovic goes 2-0 up in set 5. Can he now hold? Not a question you have to ask often. pic.twitter.com/4J0NPcLlTM


13:35 Set Wawrinka, 6-4 și semifinala devine dramatică! Novak a condus cu 2-0, dar a scăpat setul din mână.


13:30 Nole rămâne în set și îl obligă pe Wawa să servească dacă vrea să intre în decisiv, 5-4!


13:20 Ce meci la Melbourne! Stan revine de la 0-2 și acum conduce cu break, 4-3! Până și Niall a renunțat la sticla de bere pentru a putea aplauda.

Niall at the Australian open today pic.twitter.com/Lj5vWfkqWC


13:10 Stanislas „the Manislas” egalează la 2 și e clar că vom mai avea parte de multă acțiune. Comentatorii de pe Eurosport ne anunță că meciul mai poate dura 10 minute sau 2 ore!!!


13:00  Nole reușește break-ul și în setul secund, 2-0. Tenis fantastic al liderului mondial, care face patru game-uri la rând, iar Victor Ioniță scoate șampania de la rece!

#Djokovic pumps a fist towards his box as he breaks for 2-0 in the 4th. Making #Wawrinka play one more ball #ausopen pic.twitter.com/azFZSa7KxZ


12:50 Seeeeet Djokovic, 6-4 și trebui să recunosc că am sărit în sus de bucurie!!! Nu neapărat pentru că țin cu Djokovic, ci mai mult pentru Victor Ioniță!!! Este altceva ca antrenorul lui Halep să fie frate cu campionul de la Australian Open!


12:45 Nole pune presiune pe Stan și face 5-4!


12:35 Avem un „Stanimal” de pradă acum pe teren, 3-3! Revenire spectaculoasă a lui Wawrinka, de la 0-3 și minge de 0-4.


12:30 Elvețianul are un tatuaj cu care l-ar face invidios și pe Alex Velea: „Am încercat întotdeauna, am greșit întotdeauna. Nu conteză! Încerc din nou, greșesc din nou. Greșesc mai bine”! Wawrinka nu mai greșește în meciul de azi, salvează o minge de 0-4 și se apropie la 1-3


12:18 Ocaziile se răzbună, că așa-i în tenis! Stan e trădat de rever, Nole scoate toate mingile și reușește break-ul: 2-0!


12:15 Wawrinka a avut încă o minge de break, dar Djokovic luptă și o salvează: pentru finală, pentru Serbia, pentru fratele Victor Ioniță, 1-0!


12:10 E clar, avem un meci lung! Wawrinka e omul setului doi, pe care elvețianul îl închide cu un game la 0, 6-3!

Pegged back: #Wawrinka levels the match at 1-set all, clinching the 2nd set 6-3 with some big hitting #ausopen pic.twitter.com/4ELP0c4rcv


12:00 Wawa își face serviciu cu emoții și se desprinde la 5-2! Meciul s-a aprins și Niall simte nevoia să mai bea câteva beri. Organizatorii BRD Bucharest Open care se uită la TV sunt consternați! La Arenele BNR nu poate consuma bere nici măcar Alex Velea!

#NEW | Niall at the Australian Open – 30.01.2015 #withtags (13-16) pic.twitter.com/AmabRiIi6w


11:50 Wawrinka îi rupe serviciul lui Nole, 4-2, după o dublă greșeală a sârbului! Va face Djokovic rebreak imediat, la fel ca în primul set?

A #Djokovic double fault gives #Wawrinka his 4th point in a row and he breaks for a 4-2 lead in the 2nd set #ausopen pic.twitter.com/WXDzkHlMw1


11:40 Berile consumate și-au făcut efectul înainte de meci: Niall Horan s-a făcut reporter! Djokovic și Wawrinka merg cap la cap în setul doi, 2-2!

REPORTER NIALL HORAN REPORTING LIVE pic.twitter.com/fZfvSJTZ21


11:35 Niall Horan, starul trupei One Direction, asistă și la meciul de astăzi. Doar eu i-am numărat 20 de beri în ultimele 2 zile. S-a făcut deja 1-1 în setul doi al semifinalei noastre.

Niall at Australian Open today ! pic.twitter.com/GjbGnVdI75


11:25 Seeeeet Nolee, 7-6!!! Sârbul a jucat fantastic în tie-break și elvețianul n-a avut nicio șansă (7-1)! Victor Ioniță a pus deja șampania la rece!


11:17 Tie-break în semifinala noastră, 6-6! Nole face rapid 3-0, cu două mini break-uri!


11:15 Nole a ratat două mingi de set sau Stan le-a salvat cu două servicii excepționale, 5-5! Boris Becker comunică cu Djokovic prin semne. A învățat de la Victor Ioniță!

#tenis @AustralianOpen Locuaz y movedizo @TheBorisBecker, que se comunica con @DjokerNole por señas pic.twitter.com/l9h3elPmcD


11:10 Un break a fost de ajuns pentru a începe show-ul la Melbourne. Prietenul lui Victor Ioniță iese la atac și întoarce scorul: 5-4 de la 3-4!


 11:05 Vedem acum și diferența dintre câini și pisici. Totuși cred că nu meciul i-a plăcut lui, ci Maria Șarapova. Wawrinka surprinde în semifinala noastră și reușește break-ul, 4-3!

Ci sono anche cani appassionati di tennis (o delle palline e basta) http://t.co/M50MMHAm60 pic.twitter.com/06M0iFVDbV


10:58 Fanii lui Nole sunt cu toții în fața televizoarelor! Pisicuța din imagine nici măcar nu poate privi meciul din cauza emoțiilor. Djokovic se duce la 3-2 între timp.

Ajde Nole🎾😘 @DjokerNole ! Waking up to watch the men’s semifinal match @AustralianOpen #nolefam 😄 pic.twitter.com/9eeJLIqvQq


10:50 Stan nu pare afectat de ceea ce se întâmplă cu francul elvețian și își face serviciul ușor, la fel ca Nole, 2-2.


10:45 A început meciul! Djokovic a fost învins de Wawrinka în semifinalele din 2014, dar nu pentru asta vrea să se răzbune. S-a enervat după ce Stan l-a scos pe vecinul Copil în turul 2. S-a făcut deja 1-1, după două game-uri rapide.

Semi i Australian Open direkt på Eurosport nu. Världsettan Djokovic mot titelförsvararen Wawrinka. #AusOpen #svennis pic.twitter.com/a57KurbirT


10:40 Dacă m-aș întâlni cu acest tip la Melbourne Park, aș crede că e fanul lui Nishikori. Steagul pictat pe toată fața îl trădează: „E cu Nole”.


10:35 Cu 5 minute înainte de meci, vedem cum arată Rod Laver și din afară. Mult mai interesant decât Patinoarul Dunărea!

The Rod Laver Arena, at the Australian Open. #AusOpen #Melbourne http://t.co/TE6g7ENQW4 pic.twitter.com/ZdkkaEeMew


10:25 Sugestie pentru organizatorii de la Fed Cup. Dacă George Cosac se uită acum la tv, vom vedea același spectacol de lumini și peste o săptămână, în Patinoarul Dunărea din Galați.

Excitement building. Australian Open men’s semi-final just 10 mins away. pic.twitter.com/qJt4ZAiSxR


10:10 Salut, numele meu este Alexandru Tăcină și prevăd că voi urmări alături de voi cel mai spectaculos meci al turneului. Posiil și cel mai scurt, dacă Nole prinde o zi bună. Voi ce ziceți?


10:00 Tennis face: „Lady Gaga” a câștigat finala de la dublu feminin. Mattek Sands și Safarova le-au învins cu  6-4, 7-6 (5) cu Chan și Zheng!

Our women’s doubles champions having a ball on RLA with our Ballkids #ausopen pic.twitter.com/W91odyZpz5


Se anunță un meci epic, ținând cont că ambii jucători se află în formă maximă, dar și pentru că cei doi sunt deținătorii titlurilor din ultimii doi ani: Stan în 2014 și Nole în 2013. Djokovic joacă a 25-a semifinală de Grand Slam și, cu o victorie astăzi, îi poate egala pe legendarii Roger Federer și Stefan Edberg la numărul de prezențe în finala de la Melbourne (5). Sârbul este și favoritul clar al al partidei, conducându-l pe elvețian cu 16-3 la meciurile directe.

În cealaltă semifinală s-a impus scoțianul Andy Murray (favoritul 6), care a trecut de Thomas Berdych (Cehia, favorit 7) cu scorul de 6-7 (6), 6-0, 6-3, 7-5.

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul" presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb. După cinci ... citește mai mult
Valentin Nastaila / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut…
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să nu îl citești!
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să nu îl citești!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros…
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: Asta nu înseamnă că…
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
RUSIA, în lacrimi! A MURIT împușcat de 3 ori! S-a încercat imposibilul
RUSIA, în lacrimi! A MURIT împușcat de 3 ori! S-a încercat imposibilul
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate:
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv, de o gelozie ieșită din…
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Motivul inedit pentru care Volkswagen modifică logo-ul bine-cunosut - VIDEO
Motivul inedit pentru care Volkswagen modifică logo-ul bine-cunosut - VIDEO
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup