Laude din partea presei internaţionale pentru Simona Halep. Cele mai importante titluri după victoria de la Miami. ”Un test pe care şi l-a făcut uşor”

23 mar 2019 3118 afişări Tenis
Laude din partea presei internaţionale pentru Simona Halep. Cele mai importante titluri după victoria de la Miami. ”Un test pe care şi l-a făcut uşor”

Presa internaţională a avut cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep, după calificarea în turul 3 la WTA Miami. Deşi în faţă i-a stat o sportivă aflată pe locul 96 în clasamentul de simplu, jurnaliştii au rămas impresionaţi de prestaţia solidă a româncei de pe poziţia a 3-a în ierarhia WTA.

Simona a trecut în viteză de meciul inaugural de la Miami, învingând-o net (6-1; 6-3) pentru a treia oară din tot atâtea partide directe pe Taylor Townsend, cândva, drept o promiţătoare speranţă a circuitului. Chiar dacă şi-a pierdut serviciul în start de set doi, Halep a făcut cam ce a vrut pe teren, câştigând 60% dintre punctele pe retur şi şi-a etalat din nou excelenta deplasare în teren.

Halep va juca mai departe cu Polona Hercog (lucky loser), învingătoare în faţa japonezei Misaki Doi.

”Halep o elimină pe Townsend după un test pe care a ştiut să şi-l facă uşor la Miami”, a meţionat Sports USA.

Simona Halep a învins-o pe Taylor Townsend în minimum de seturi, dar a arătat o formă bună”, a scris Tennis Channel.

Simona Halep a pierdut doar 4 game-uri în drumul spre următorul tur de la Miami”, a notat site-ul WTA.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.