Ion Ţiriac şi Boris Becker sunt gata să pună bazele unui turneu grandios: "E nevoie de circa 300 de milioane de euro, mai trebuie să discutăm cu primarul"

10 apr 2018 11407 afişări Tenis
Ion Ţiriac şi Boris Becker sunt gata să pună bazele unui turneu grandios: "E nevoie de circa 300 de milioane de euro, mai trebuie să discutăm cu primarul"

Omul de afaceri Ion Ţiriac plănuieşte să investească o sumă importantă într-un nou turneu de tenis, de această dată la Berlin, conform publicaţiei germane welt.de.

"Ţiriac şi Becker plănuiesc să organizeze un turneu de tenis la Berlin", titrează jurnaliştii germani. Ţiriac a spus că proiectul necesită o sumă cuprinsă între 200 şi 300 de milioane de euro, fiind nevoie de construirea a două arene de peste 10.000 de locuri şi a încă 17 de dimensiuni mai mici: "Am discutat cu Becker, trebuie să vorbească şi cu primarul din Berlin (n.r Michael Muller) despre proiect. E nevoie de circa 200-300 de milioane de euro pentru a se organiza un turneu important. Trebuie să construim un stadion de 15.000 de locuri, încă unul de 12.000 şi alte 17 mai mici"

După ce Boris Becker a fost declarat falit de o instanţă londoneză, Ţiriac a declarat că-l va ajuta cu orice sumă va avea nevoie. Becker are în palmares şase titluri de Mare Şlem: două la Australian Open, trei la Wimbledon şi unul la US Open. Becker şi Ţiriac au lucrat împreună din 1984 până în 1993.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.