Incredibil! Virginia Ruzici a ştiut ce avea să se întâmple la Wimbledon. Destăinuirea omului care a stat în spatele Simonei Halep: ”A zis că va câştiga turneul”

19 iul 2019 2522 afişări Tenis
Incredibil! Virginia Ruzici a ştiut ce avea să se întâmple la Wimbledon. Destăinuirea omului care a stat în spatele Simonei Halep: ”A zis că va câştiga turneul”

Daniel Dobre, antrenorul Simonei Halep, a vorbit despre performanţa româncei de la Wimbledon. Omul care stă în spatele campioanei a povestit toate trăirile de la Marele Şlem, momentul în care a simţit că Simona va câştiga turneul şi rolul antrenorului în pregătirea unui sportiv de nivel superior.

Halep a început să dea impresia că va avea un Wimbledon bun încă de la ultimul turneu premergător, Eastbourne – iarbă, când jocul a arătat foarte bine. ”Eu le-am spus tuturor că o văd bine pe iarbă. Nu neapărat să câştige, dar că o să facă meciuri bune. M-am dus cu ea acolo pentru că m-a rugat. Noi am discutat foarte mult, am zis că poate să joace bine la Wimbledon şi uite că a făcut meciuri bune.

Am observat asta de la turneul premergător celui de la Wimbledon. Am ajuns la concluzia că poate să arate bine. Ne-am uitat pe tablou, era foarte greu. Ulterior, trecând de la meci la meci, doamna Virginia Ruzici a zis că va câştiga turneul. Părerea mea a fost că are o şansă, dar Simona nu era prea convinsă. Zicea că o spun doar aşa. Trebuie să te duci cu gândul că poţi să câştigi fiecare meci, aşa s-a dus şi aşa s-a întâmplat.

Ne-am simţit bine. Noi din tribună, ea din teren. Simţim starea ei, comunicăm la nivel regulamentar, la turneele WTA cobor lângă ea. La concursurile de Mare Şlem mă uit la ea şi ne înţelegem din priviri. Are momente în care se descurcă mai bine singură, dar sunt momente când are nevoie şi de mai multă energie din lojă”, a spus Daniel Dobre în cadrul emisiunii Marius Tucă Show (Mediafax.ro).

Wimbledon 2019 e al doilea turneu de Mare Şlem câştigat de Simona Halep în carieră, după ce a triumfat şi la Roland Garros 2018. În finală, sportiva noastră a trecut în două seturi (6-2; 6-2), de Serena Williams, după mai puţin de o oră de joc.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.