Ilie Năstase şi mitul celor 2500 de femei care i-au fost iubite. Ce susţine Nasty

11 mar 2019 15903 afişări Tenis
Ilie Năstase şi mitul celor 2500 de femei care i-au fost iubite. Ce susţine Nasty

Fostul mare tenismen, Ilie Năstase (72 de ani), a explicat cum a apărut mitul că ar fi avut 2.500 de iubite. A avut o relaţie cu celebra cântăreaţă Diana Ross, a fost căsătorit de patru ori, are cinci copii, şi acum are o iubită mai tănără cu 30 de ani ca el, pe Ioana Simion.  

"Amândouă. De-odată", a spus "Nasty", la sport.ro, referindu-se la preferinţa "blondă sau brunetă". Dar, Năstase a explicat şi cum a apărut legenda urbană, conform căreia ar fi avut 2.500 de iubite.

"Mai puţin. Nu ştiu, că nu le-am calculat, şi nu le calculez, dar treaba asta a plecat de la domnişoara care a scris biografia mea, cea care scrisese şi biografia lui Beckham. Voia ceva ca să vindem cartea, îmi tot spunea asta. Eu îi explicam că în autobiografie nu poţi să minţi. Poţi să faci o carte de ficţiune, aşa da. Ea îmi tot zicea că nu, mă tot bătea la cap zi de zi, că înregistram în Franţa, unde aveam eu casa. Şi la un moment dat, pe la ora 11, după ce am luat două, trei pahare, i-am spus: 'Uite, vreau să-ţi spun adevărul, nu ţi l-am spus până acum. Au fost 2500!'. Şi ea zice 'E, aşa te vreau!'. Şi de-asta a apărut 2500, dar nu e adevarăt", a explicat pentru sursa citată Ilie Năstase.

  • Dominique Grazia, un manechin franco-belgian, a fost prima sa soţie. Cei doi au o fiică Nathalie
  • A doua nevastă a lui Ilie Năstase a fost actriţa şi manechinul Adelaide Alexandra King. Au adoptat doi copii, Nicholas şi Charlotte
  • Amalia Teodosescu a fost a treia soţie. Au dou fiice, Alessia (13 ani) şi Emma (10 ani)
  • Din 2010, Ilie Năstase a fost cu Brigitte Sfăt, mai mică decât el cu 30 de ani. S-au despărţit în 2018.
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.