Ilie Năstase se căsătoreşte a cincea oară, la 72 de ani! FOTO | Cât valorează inelul de logodnă şi când va avea loc nunta

11 ian 2019 9750 afişări Tenis
Ilie Năstase se căsătoreşte a cincea oară, la 72 de ani! FOTO | Cât valorează inelul de logodnă şi când va avea loc nunta

Ilie Năstase a luat o decizie importantă: se căsătoreşte pentru a cincea oară, la 72 de ani. Fostul număr unu mondial a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Ioana Simion, cu 29 de ani mai tânără, anunţă Telekom Sport.

Nunta va avea loc pe 8 august 2019, la un an distanţă de ziua în care cei doi s-au cunoscut sau, ca variantă de rezervă, pe 19 iulie, chiar de ziua fostului tenismen. Potrivit Telekom Sport, Năstase i-a dăruit alesei sale un inel de logodnă în valoare de 15.000 de euro.

Ilie Năstase s-a căsătorit prima dată în 1972, cu Domique Grazia, un model franco-belgian care i-a dăruit o fiică, Nathalie. Mariajul a durat 10 ani, iar la doi ani de la divorţ "Nasty" a făcut din nou legăminte, alături de actriţa americană Alexandra King, iar împreună, cei doi au adoptat doi copii - Charlotte şi Nicholas. În 2004, Ilie Năstase s-a căsătorit cu Amalia Teodorescu, pe care o cunoscuse cu opt ani în urmă, la un concert al lui Sting în România, cei doi devenind părinţii Alessiei şi a Emmei Alexandra. Năstase a divorţat dn nou, în 2010, iar în 2013 şi-a refăcut viaţa alături de modelul Brighitte Sfăt, cei doi având un mariaj de 8 ani.

Divorţul dintre Năstase şi Sfăt a ţinut prima pagină a tabloidelor, însă, acum, fostul tenismen şi senator pare a-şi fi găsit, din nou, liniştea şi fericirea.

În cartea sa biografică, Ilie Năstase s-a lăudat că s-ar fi iubit cu 2,500 de femei, un număr retractat ulterior şi catalogat drept o exagerare de marketing născocită de editor.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.