Ilie Năstase a sărit din nou la gâtul Serenei Williams! "Nasty" a cerut o măsură radicală înainte de Wimbledon. Totul are legătură cu testul antidoping

29 iun 2018 8685 afişări Tenis
Ilie Năstase a sărit din nou la gâtul Serenei Williams! "Nasty" a cerut o măsură radicală înainte de Wimbledon. Totul are legătură cu testul antidoping

Ilie Năstase îşi contiună războiul cu fostul lider mondial, unul care e departe de a se fi terminat. După ce şi-au adresat cuvinte "grele" în trecut, "Nasty" a simţit momentul şi a ieşit din nou la atac în urma testului antidoping refuzat de fostul lider mondial. 

"Vom vedea ce culoare va avea copilul. Poate ciocolată cu lapte?!", a fost declaraţia făcută de Năstase înainte ca Serena să nască. Replici au zburat de ambele părţi, iar după tragerea la sorţi de Wimbledon, românul a ieşit la atac cu o propunere inedită: "Am văzut că Serena a refuzat un test antidoping, cum e posibil aşa ceva? Cine e ea? De ce i se permite să joace la Wimbledon după ce a refuzat un test antidoping? Nu e normal, englezii ar fi trebuit să îi refuze participarea. Dar ea e americancă şi ea nu se supune regulilor... Celelalte fete ar trebui să se unească şi să nu se prezinte la Wimbledon pentru că nu e fair play. Aşa ar trebui, să joace doar Serena, să vedem dacă le convine", a afirmat Năstase pentru AGERPRES.

Sportiva din SUA ar fi refuzat un control al USADA, după ce un reprezentant al Agenţiei Anti-Doping din America s-a prezentat la locuinţa fostului lider mondial la ora 8:30. Potrivit relatărilor, Serena nu era acasă, dar reprezentantul USADA a refuzat să plece până aceasta se întorcea acasă pentru a se supune controlului. Williams s-a opus testelor şi l-ar fi sunat pe preşedintele WTA, Steve Simon, pentru a-i transmite că nu i se pare corect să fie o ţintă permanentă a acestor teste: "Poate sunt nebun eu, dar ce înseamnă să refuzi un test antidoping? Înseamnă că poate ai luat ceva, nu? Eu altfel nu ştiu ce să înţeleg din gestul ăsta. Toate celelalte jucătoare dau testele, iar ea refuză sau pleacă de acasă. M-am uitat şi eu şi n-am văzut niciun ziar din străinătate să scrie, să analizeze exact treaba asta cu refuzul Serenei. De ce nu scriu ziarele americane sau alea din Anglia nimic? Despre mine când am deschis gura a vuit toată lumea asta", a adăugat primul număr 1 al clasamentului ATP.

Iar Ilie Năstase a venit cu o explicaţie pentru prezenţa pe tabloul de la Wimbledon al Serenei Williams: "Asta este, că totul se rezumă la bani. Ea poate să joace la Wimbledon pentru că este Serena. Ea trebuie să fie la Wimbledon pentru că altfel pleacă sponsorii. Eu nu văd altă explicaţie. Dar chiar atât de puternică să fie ea?", a mai spus Năstase pentru AGERPRES. 

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.