'Îl aduc acasă'. A început promovarea turneului pe care Bucureştiul îl pierde în acest an. Cum arată anunţul publicat în urmă cu puţin timp

22 feb 2019 2854 afişări Tenis
'Îl aduc acasă'. A început promovarea turneului pe care Bucureştiul îl pierde în acest an. Cum arată anunţul publicat în urmă cu puţin timp

România va pierde turneul feminin de categorie International pe care l-a găzduit timp de cinci ani, din 2014 până în 2018. Joi, 21 februarie, Ungaria a început deja promovarea turneului "WTA Hungarian Grand Prix" pe reţelele de socializare. Clubul a lansat un "eveniment" pentru săptămâna 13-21 iulie pe pagina oficială de Facebook a clubului al lui Jeno Marky, deţinătorul licenţei.

 Ziare.com a anunţat că turneul de la Bucureşti va fi mutat, după ce proprietarul, Jeno Marky, a primit o ofertă mai bună din partea maghiarilor. Daniel Radu a anunţat, pe site-ul Ponturi şi Pariuri, că pe pagina de Facebook a clubului Római Teniszakadémia a fost publicat un mesaj al lui Marky, care confirmă informaţia.

Prin două postări de joi se anunţă faptul că Budapesta va redeveni gazda turneului care, în 2019, va ajunge la ediţia cu numărul 19.

"Sunt extrem de fericit că pot aduce acasă turneul despre care am considerat întotdeauna că este ca un al patrulea copil al meu şi rezultatul a 36 de ani de muncă.

Partenerul meu, Federaţia Română de Tenis, de înţeles, din cauza succeselor obţinute de Simona Halep care a câştigat de mai multe ori - ar fi dorit să aibă un eveniment foarte important pentru ea. Între 1996 şi 2013, turneul a avut loc la Academia de Tenis Romai. Stadionul de tenis Asbóth József şi facilităţile sale asociate au fost proiectate şi construite în mod special în conformitate cu Turneul WTA. Aşteptăm cu nerăbdare şi cu dragoste toţi iubitorii de tenis", a transmis Jeno Marky.

Capitala României rămâne fără vreun turneu de tenis, după ce şi cel din circuitul ATP a ajuns în posesia Ungariei, în 2016.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.