Live BLOG Simona Halep – Iga Swiatek 1-6, 2-6, în optimile de finală ale Roland Garros. Online VIDEO. Înfrângere ULUITOARE pentru favorita principală

Live BLOG Simona Halep - Iga Swiatek 1-6, 2-6, în optimile de finală ale Roland Garros. Online VIDEO. Înfrângere ULUITOARE pentru favorita principală
  • Publicat:
  • Actualizat:

Simona Halep a fost eliminată fără drept de apel de Iga Swiatek, scor 1-6, 2-6, în optimile de finală de la Roland Garros 2020. Meciul a fost Live Blog și Live Online pe www.prosport.ro.

Surpriză incredibilă la Roland Garros! Simona Halep (2 WTA) a cedat într-un mod neverosimil meciul din optimile de finală, scor 1-6, 2-6 cu Iga Swiatek, a 53-a jucătoare a clasamentului mondial! Partida a durat o oră și 9 minute, desfășurându-se după un scenariu dramatic: Poloneza care pierdea anul trecut cu 6-1, 6-0 în fața Simonei a făcut duminică meciul vieții și s-a răzbunat pe eleva lui Darren Cahill, lăsându-i numai 3 game-uri.

Halep nu s-a putut concentra astăzi și i-a permis lui Swiatek să atace încă din startul meciului. Iga a reușit break-ul foarte repede, a prins curaj și a făcut o demonstrație de forță. Outsidera a reușit 30 de lovituri direct câștigătoare, față de numai 12 realizate de Simona, care a greșit nepermis de mult pentru standardele ei: 12 erori neforțate! Halep a comis 3 duble greșeli, nereușind să convertească nicio minge de break din cele 8 pe care și le-a creat.

Simona își încheie seria de 17 victorii consecutive, iar rezultatul este unul frapant și prin prisma faptului că sportiva noastră jucase impecabil în primele trei tururi. Se poate spune că a fost o lecție primită de Halep pe centralul Philippe Chatrier, favorita principală realizând prea târziu că exuberanța tinerei Swiatek nu trebuia neglijată. Simona părăsește competiția chiar mai devreme decât anul trecut, atunci când a ajuns în sferturi, și se mulțumește cu un cec de 189.000 de euro.


UPDATE 13:12 Halep – Swiatek 1-6, 2-5! Simona își face serviciul și rămâne în meci, dar poloneza va servi pentru calificarea în sferturi la Roland Garros.


UPDATE 13:08 Halep – Swiatek 1-6, 1-5! Halep pare blocată din punct de vedere mental, nimic nu se schimbă în jocul ei! Campioana din 2018 e la un pas de eliminare!


UPDATE 13:02 Halep – Swiatek 1-6, 1-4! Simona se află în mare încurcătură, poloneza apropiindu-se la două game-uri de o victorie uluitoare. Swiatek conduce cu set și dublu break, iar Halep se chinuie teribil să îi facă față.


UPDATE 12:52 Halep – Swiatek 1-6, 1-3! Scor uluitor, Simona nu este deloc inspirată la retur! Nici măcar un break nu a realizat favorita principală în aproape 50 de minute de joc.


UPDATE 12:47 Halep – Swiatek 1-6, 1-2! Simona câștigă un game uriaș, salvând patru mingi de dublu break ale adversarei! Să sperăm că de jucătoarea noastră se va descătușa după ce a scăpat de acest moment.


UPDATE 12:38 Halep – Swiatek 1-6, 0-2! Este aproape de necrezut ce se întâmplă pe centralul de la Roland Garros! Poloneza face meciul vieții, în timp ce Simona nu reușește să își găsească ritmul. Foarte nervoasă pare favorita principală.


UPDATE 12:32 SET câștigat de Swiatek în fața lui Halep, scor 6-1, după numai 24 de minute! Așteptăm replica Simonei, pentru că favorita principală nu a contat în actul inaugural, în care Iga a făcut senzație cu 18 mingi direct câștigătoare.


UPDATE 12:28 Halep – Swiatek 1-5! Situație incredibilă pe arena Philippe Chatrier! Poloneza o domină categoric pe Simona și servește pentru set, după numai 21 de minute.


UPDATE 12:23 Halep – Swiatek 1-4! Simona are probleme în continuare în fața ocupantei locului 53 mondial! Iga practică un tenis ofensiv, poziționându-se foarte avansat în teren.


UPDATE 12:19 Halep – Swiatek 1-3! Simona vine cu o replică frumoasă și își câștigă pentru prima oară serviciul după câteva puncte bine construite!


UPDATE 12:15 Halep – Swiatek 0-3! Start de meci modest al favoritei principale, care încă nu își găsește ritmul.


UPDATE 12:13 Halep – Swiatek 0-2! Simona este surprinsă de loviturile agresive ale polonezei, iar outsidera face break.


UPDATE 12:10 Halep – Swiatek 0-1! Adversara Simonei începe curajos meciul și își câștigă serviciul la 15.


UPDATE 12:05 Meciul Halep – Swiatek începe cu jucătoarea din Polonia la serviciu. Hai, Simona!


UPDATE 12:00 Halep și Swiatek au intrat pe arena centrală. La Paris sunt doar 11 grade Celsius, o temperatură care, se pare, este pe placul ambelor jucătoare. Ilie Năstase a spus pentru ProSport că vremea răcoroasă o avantajează pe Halep, în timp ce Swiatek a declarat că și ea este obișnuită cu aceste condiții, întrucât se antrenează de obicei la Varșovia, un alt oraș ploios.


UPDATE 11:45 Cui credeți că va dedica Simona Halep victoria de astăzi, dacă o va învinge pe Iga Swiatek așa cum ne așteptăm cu toții? Victoria precedentă, 6-0, 6-1, i-a fost dedicată antrenorului Darren Cahill, cel care a împlinit 55 de ani chiar vineri.


UPDATE 11.00 Simona Halep și Iga Swiatek s-au mai duelat la Roland Garros, în urmă cu un an, în aceeași fază a competiției de la Paris, iar „Simo” s-a impus în doar 45 de minute, scor 6-1, 6-0.


UPDATE 10.00 Dacă va reuși să treacă de Iga Swiatek, atunci Simona Halep va încasa un cec în valoare 283.500 euro pentru calificarea în sferturile de finală de la Roland Garros.


UPDATE 09:00 Meciul dintre Simona Halep și Iga Swiatek se joacă azi, nu mai devreme de ora 12.00.


Simona Halep s-a impus categoric în meciul jucat cu americanca Amanda Anisimova (19 ani, locul 29 WTA), scor 6-0, 6-1, iar acum se pregătește pentru duelul cu Iga Swiatek din optimile de finală de la Roland Garros. Poloneza de pe locul 53 WTA în vârstă de 19 ani a trecut în turul trei de canadianca Eugenie Bouchard (26 ani/ 168 WTA), scor 6-3, 6-2.

Live BLOG Simona Halep – Iga Swiatek în optimile de finală ale Roland Garros

Duelul dintre Simona Halep și Iga Swiatek va fi transmis de Eurosport, iar cele mai importante faze ale meciului din optimile de finală de la turneul din Paris vor fi Live Video Online pe www.prosport.ro.

Simona Halep și Iga Swiatek s-au mai duelat o singură dată 

Simona Halep și Iga Swiatek s-au mai înâlnit o singură dată, în 2019 la Roland Garros, în optimile turneului de la Paris, iar românca s-a impus fără probleme, scor 6-1, 6-0. „Am jucat aici cu ea anul trecut și știu ce e de făcut împotriva ei. Știu cum vor veni mingile, știu că lovește puternic și plat. Deci cred că va fi asemănător cu ce s-a întâmplat azi (n.r- cu Amanda Anisimova). Vreau să mă concentrez pe mine și să câștig din nou”, a declarat Simona Halep despre Swiatek, la Eurosport.

Ce a spus Swiatek despre meciul cu Simona Halep

„Dacă joc împotriva Simonei din nou, sper doar ca meciul să dureze mai mult decât anul trecut, deoarece au fost doar 40 de minute. Am fost foarte stresată. Următorul meu obiectiv e să mă asigur că joc cel mai bun tenis al meu”, a spus Swiatek, citată de Reuters.com.

  • 189.000 de euro și 240 de puncte WTA și-a asigurat Simona Halep după calificarea în optimile de finală de la Roland Garros
  • 48 este cea mai bună poziție ocupată de Swiatek în clasamentul WTA
  • 2 este locul ocupat de Simona Halep în clasamentul WTA
A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul" presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb. După cinci ... citește mai mult
Cornel Popescu a debutat în jurnalism la începutul anilor 2000, iar de atunci a lucrat pentru numeroase publicații de sport. Acesta este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Spiru Haret. Din decembrie 2009, Cornel Popescu ocupă postul de redactor la ProSport citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Mirel Dragomir, declaraţii halucinante: 'Nu îmi pare rău că sunt aici'
Mirel Dragomir, declaraţii halucinante: 'Nu îmi pare rău că sunt aici'
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut…
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
E cutremur! Cine este blonda care aspiră la titlul de "noua doamnă Şoşoacă". Avem imagini-bombă!
E cutremur! Cine este blonda care aspiră la titlul de "noua doamnă Şoşoacă". Avem imagini-bombă!
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să nu îl citești!
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să nu îl citești!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic în Moldova, estul și sud-estul Transilvaniei
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic în Moldova, estul și sud-estul…
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
A venit decizia în procesul de custodie a fiicei Ronei Hartner! Cu cine va sta Rita! Acuzaţii teribile la adresa tatălui fetei
A venit decizia în procesul de custodie a fiicei Ronei Hartner! Cu cine va sta Rita! Acuzaţii teribile la adresa…
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în parte
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în parte
Devine obligatoriu în România. Anunț la Guvern chiar azi, 29 martie: Voi scrie în lege ca să fie clar
Devine obligatoriu în România. Anunț la Guvern chiar azi, 29 martie: Voi scrie în lege ca să fie clar
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului:
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu pot să-l privesc în ochi"
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Chinezii au lansat mașina care bate TESLA (la PREȚ și DESIGN)! - GALERIE FOTO
Chinezii au lansat mașina care bate TESLA (la PREȚ și DESIGN)! - GALERIE FOTO
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup