Halep, Năstase şi toate numele grele din tenis, daţi în judecată pentru că au cerut repunerea în circuit a Arenelor BNR. EXCLUSIV | Reacţia dură a lui "Nasty" şi poziţia oficială BNR: "Crede că ţara e condusă de familia lui"

11 feb 2019 35743 afişări Tenis
Halep, Năstase şi toate numele grele din tenis, daţi în judecată pentru că au cerut repunerea în circuit a Arenelor BNR. EXCLUSIV | Reacţia dură a lui "Nasty" şi poziţia oficială BNR: "Crede că ţara e condusă de familia lui"

Ilie Năstase, Ion Ţiriac şi Simona Halep au fost daţi în judecată de către Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, după ce au făcut o petiţie pentru repunerea in circuitul intern şi internaţional al Arenelor de Tenis “Progresul”. "Nasty" a dezvăluit că Isărescu le cere un milion de euro celor trei. Primul lider mondial din istoria tenisului l-a criticat în termeni duri pe guvernatorul BNR.

În octombrie 2017, numele grele din tenisul românesc, printre care Ilie Năstase, Ion Ţiriac şi Simona Halep au semnat petiţia. Guvernatorul BNR n-a trecut uşor peste şi i-a acţionat pe cei trei în judecată, susţine Năstase, care a dezvăluit şi un dialog din sala judecată: "Domnul Isărescu ne-a dat în judecată. Pe mine, pe domnul Ţiriac şi pe domnişoara Halep. Pentru un milion de euro. Cei care am iniţiat treaba asta cu scrisoarea. Domnul judecător i-a pus o singură întrebare: 'Al cui este terenul? E al dumneavoastra?' Şi-a spus 'Nu, e al statului'. Păi atunci, domnul, cum să vă dăm noi un milion de euro? Înţelegeţi? E o răutate... Nu e numai la tenis, e şi la fotbal, că şi stadionul ăla e în paragină!", a spus Ilie Năstase, luni, în direct la ProSport LIVE.

Apoi, "Nasty" a continuat să-l critice pe Mugur Isărescu: "Acolo are două hoteluri făcute, acolo stă mama, sora. E singura bază sportivă plătită de miliţieni, de Poliţie.  acolo stă mama, sora. E singura bază sportivă plătită de miliţieni, de Poliţie. Mâine, din păcate, a decis să vină în Parlament. El a decis să vină de parcă ţara e condusă de mama lui, de familia lui", a "tunat" primul lider mondial din istoria tenisului, la ProSport LIVE.

Dan Suciu, purtător de cuvânt BNR: "Ei ne-au dat în judecată! Acum vreo două luni s-a dat sentinţa. Nu au avut calitate procesuală. Nu ştiu dacă s-a scris motivarea. Asta a fost toată povestea, noi n-am declanşat nicio acţiune"

Alături de cei trei au fost daţi în judecată şi Virginia Ruzici, Irina Begu, Sorana Cîrstea, Andrei Pavel, Horia Tecău, Marius Copil, Adrian Ungur, George Cosac, Cosmin Hodor şi Alina Cercel. Contactat de ProSport, purtătorul de cuvânt al BNR, Dan Suciu, a oferit un punct de vedere: "Habar n-am, nici vorbă! Ştiţi grupul acela de tenismeni, care au făcut o întâmpinare în instanţă pentru a contestat dreptul nostru de proprietate la Parcul cu Platani. Instanţa le-a respins întâmpinarea. Asta e tot! Din punctul nostru de vedere acolo s-a terminat totul. Dacă ei contestă în apel, ne mai apărăm o dată. Dar nici vorbă ca noi să-i dăm în judecată (râde). Ei ne-au dat în judecată! Acum vreo două luni s-a dat sentinţa. Nu au avut calitate procesuală. Nu ştiu dacă s-a scris motivarea. Asta a fost toată povestea, noi n-am declanşat nicio acţiune.

Noi suntem în acelaşi stadiu (n.r întrebat de situaţia Arenelor BNR). Văd că Guvernul are alte priorităţi. Nu ne-au mai contactat", a spus Dan Suciu, pentru ProSport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.