Halep – Konta 6-3, 6-7, 2-6. S-a sfârșit visul american. Britanica o trimite pe Simona acasă, după o revenire spectaculoasă

Autor: Octavian Vasilescu Publicat: 29 Mar. 2017, 22:48 Actualizat: 30 Mar. 2017, 09:28 Tenis
Halep – Konta 6-3, 6-7, 2-6. S-a sfârșit visul american. Britanica o trimite pe Simona acasă, după o revenire spectaculoasă
  • Simona Halep părea într-o formă de zile mari la Miami, dar totul s-a năruit în al doilea set al partidei contra Johannei Konta. Încurajată de antrenorul său care i-a spus că e primul turneu la care se prezintă la capacitate maximă, românca a dezamăgit din nou și a pierdut, scor 6-3, 7-6, 6-2. Lipsa de rezultate continuă pentru Simona, care mai are de muncit pentru a redeveni jucătoarea din zilele ei bune.

22:39 Minge de meci pentru Konta la scorul de 40-30. Game, set și meci pentru Johanna Konta, 6-3,  6-7, 2-6.


22:35 Încă o minge de break pentru Konta 🙁 Din fericire Simona salvează, dar jucătoarea noastră pare că nu face decât să amâne victoria adversarei sale. Break pentru Konta care duce scorul la 5-2, având două break-uri avans. Britanica va servi pentru câștigarea meciului.


22:30 Konta are 30-0 iar re-break-ul pare un vis frumos pentru Simona. 40-15 iar Konta are două mingi de 4-2. Game pentru britanică iar Simona e pe marginea prăpastiei în acest moment.


22:23 Halep e din nou sigură pe ea la serviciu, 30-15 pentru româncă. Konta revine și are minge de break! Din păcate Simona cedează iar britanica a preluat conducerea partidei.


22:21 Konta face 40-30 cu o nouă scurtă la fileu. Simona a ratat o ocazie bună de a se apropia de break. Britanica egalează la 2 iar Halep nu are voie să-și piardă serviciul.


22:16 Game alb pentru Simona, 2-1 pentru jucătoarea noastră care are nevoie de un break pentru a se desprinde în decisiv.


22:13 Konta își adjudecă și ea serviciul, 1-1 în debutul setului decisiv.


22:10 Simona va servi prima în setul decisiv. Se joacă deja de două ore la Miami. Trei mingi de break pentru Konta în primul game. Halep le salvează pe toate și duce scorul la 40-40. Game pentru româncă, cu multe emoții, dar jucătoarea noastră își face serviciul în cele din urmă.


22:01 1-1 în tie-break după primele două servicii. 2-2, Simona a făcut o dublă greșeală dar a recuperat pe serviciul adversarei. A doua dublă greșeală în tie-break, a șaptea în total, pentru Halep. 3-3 în acest moment. Out Konta, se cere challenge, dar se vede la reluare că mingea a fost mult afară. 5-3 Simona, iar Konta nu pare că mai are suflu să ducă meciul în decisiv. Halep greșește inexplicabil și avem din nou egalitate, 5-5. Minge de set pentru Konta, dar britanica trimite în out și avem egalitate la 6. Konta are minge de set peste minge de set, dar Simona nu cedează. Game și set pentru Konta și vom avea set decisiv la Miami.


21:47 Halep câștigă fără problemă ultimul game al setului secund și vom avea tie-break.


21:45 Konta servește pentru 6-5 în setul al doilea. 30-40 iar Simona are minge de break într-un moment crucial. Halep trimite afară și pierde șansa de a face 6-5. Acum e rândul adversarei sale să aibe minge de 6-5. Game pentru Konta, care poate câștiga setul în cazul unui break pe serviciul Simonei.


21:39 Konta nu cedează și egalează la 30. Simona e la două mingi de semifinală. Britanica are minge de break! Halep anulează mingea de break cu un lob superb peste Konta, 40-40. Dublă greșeală pentru Halep iar Konta are o nouă minge de break. Konta forțează și trimite afară, egalitate la 40. Halep trimite din nou afară și Konta are minge de break, a treia pe acest serivicu. Break pentru britanică în cele din urmă, și avem egalitate la 5 în setul al doilea.


21:30 A cincea dublă greșeală pentru Konta, iar Halep e la două puncte de break! Britanica anulează prima minge, 40-30. Break Simona! Românca va servi pentru câștigarea partidei.


21:27 30-30 pe serivicul Simonei. Konta trimite în out iar Halep are minge de 4-4. Românca trimite în fileu returul adversarei sale și avem din nou egalitate. Punct superb între cele două jucătoare! Konta a trimis o scurtă salvată de Halep dar britanica și-a adjudecat punctul cu un lob de zile mari. Minge de break pe serviciul Simonei. Halep anulează mingea de break și e din nou 40-40. Încă o minge de break pentru britanică, dar Simona salvează și de această dată. Halep nu se lasă și trece în avantaj, minge de 4-4. Românca reia în fileu și din păcate avem iar egalitate la 40. Ace pentru Simona care are din nou avantaj. Game pentru Halep în cele din urmă! 4-4 iar Konta e nevoită să-și facă serviciul.


21:17 Konta e sub presiune în acest moment iar Simona poate profita și poate trece la conducerea setului. Din tribune se aude „Haide Simona!”. 4-3 pentru Konta în cele din urmă iar Halep se vede din nou condusă.


21:11 Halep începe bine game-ul și conduce cu 30-0. 40-15, două șanse de 3-3 pentru Simona. Dublă greșeală pentru Halep care mai are o minge de game. Retur bun pentru Konta care duce scorul la 40-40. Game pentru Simona care egalează după ce a fost condusă cu 3-0.


21:07 Două șanse de break pentru Halep la 3-1. Konta salvează prima minge. Break Simona Halep, 3-2! Românca pare că s-a trezit după începutul furtunos al britanicii.


21:02 Simona, wake up! Minge de break pentru Konta la 3-0 în setul al doilea. Halep duce scorul la 40-40 dar jocul româncei lasă mult de dorit în acest set.


20:58 3-0 pentru Konta care e mult mai montată după pierderea primului set. Halep e fără reacție în acest act secund și deja se conturează un set decisiv.


20:56 Konta începe în forță acest al doilea set și va avea minge de break pentru 2-0. Break pentru britanică care obține două game-uri consecutive. Simona pare că a intrat mai relaxată după primul set.


20:49  Game și set pentru Halep!  Românca a dominat primul set al partidei și conduce cu 1-0 după 40 de minute.


20:44 30-30 după ce Konta a avut 30-0. Simona e la două puncte de câștigarea primul set. Dublă greșeală pentru britanică iar Halep va avea prima minge de set a partidei! Punct superb adjudecat din păcate de Konta care a forțat pentru a nu-și ceda serviciul și implicit setul. Încă o minge de set pentru Simona! Britanica salvează din nou și avem iar egalitate la 40. Game pentru Konta care duce scorul vla 5-3, dar Simona va servi pentru 6-3!


20:39 Britanica egalează la 30 după ce Simona a avut 30-0. Halep reușește primul ei ace și va avea o minge de 5-2. Konta anulează mingea de game a Simonei și aveam din nou egalitate, de această dată la 40. Konta își trece în cont prima minge de break, dar Halep îi anulează șansa de 4-3. Game pentru Simona care va putea să-și adjudece primul set cu un break.


20:31 Halep nu o lasă pe Konta să-și facă serviciul și egalează la 40. Britanica reușește în cele din urmă să reducă diferența la 4-2 în acest prim set. Jucătoarea noastră va servi pentru 5-2.


20:26 40-15, minge de 4-1 pentru Halep, românca a servit din nou fără emoții. Dublă greșeală pentru Simona, iar Konta se apropie la 40-30. Halep trimite în fileu și avem pentru prima oara egalitate la 40 în acest meci. Halep își face serviciul în cele din urmă și duce scorul la 4-1 în primul set.


20:21 Konta a reușit să  bifeze prima dublă greșeală a acestui meci. 30-40 iar Halep va avea prima minge de break! Încă o dublă greșeală din partea lui Konta iar Simona reușește break-ul. 3-1 în primul set pentru jucătoarea noastră care se poate desprinde acum la 4-1.


20:16 Halep servește din nou fără greșeală și duce scorul la 2-1. Sperăm la un break din partea Simonei în game-ul al patrulea.


20:13 Konta servește fără greșeală și câștigă la zero al doilea game. Nu avem break după primele două servicii.


20:10 Halep își face serviciul și pornește cu dreptul. 1-0 pentru Simona

 


20:08 Simona servește în game-ul de debut al partidei! 


Fix acum 20 de ani, Martina Hingis câștiga turneul de la Miami, la numai 16 ani! Datorită triumfului din Statele Unite, elvețiana a urcat pe primul loc în clasamentul WTA, devenind cea mai tânără jucătoare din istorie care ocupă această poziție.


Simona Halep, locul 5 WTA, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Miami, marți dimineață, după ce a învins-o pe australianca Samantha Stosur, scor 6-4, 5-2. După această victorie, românca va juca în semifinale cu britanica Johanna Konta, locul 11 WTA, miercuri seară, la ora 20:10, live pe Digisport și live blog pe www.prosport.ro.

Simona Halep și Johanna Konta au mai jucat o dată la turneul de la Wuhan în 2015, în optimile de finală, când britanica a reușit să se impună cu scorul de 6-3, 3-6, 7-5.

Dacă va câștiga meciul cu Johanna Konta, Simona Halep va juca în semifinale cu învingătoarea din partida Angelique Kerber – Venus Williams.

Articol scris de Elena RADU

 

Autor: Octavian Vasilescu Publicat: 29 Mar. 2017, 22:48 Actualizat: 30 Mar. 2017, 09:28 Tenis
Pe aceeași temă
S-a întâmplat inevitabilul! Soția lui Mihai Constantinescu a făcut anunțul decisiv
S-a întâmplat inevitabilul! Soția lui Mihai Constantinescu a făcut anunțul decisiv
Strigător la cer: Ce a povestit un suporter norvegian despre deplasarea sa în România
Strigător la cer: Ce a povestit un suporter norvegian despre deplasarea sa în România
Comentator Pro TV, pus la zid: „Nu mai există nicăieri în lume o astfel de situaţie jenantă“
Comentator Pro TV, pus la zid: „Nu mai există nicăieri în lume o astfel de situaţie jenantă“
TRAGERILE SPECIALE LOTO ALE TOAMNEI. Rezultate la LOTO, duminică 13 octombrie 2019. Numerele câştigătoare
TRAGERILE SPECIALE LOTO ALE TOAMNEI. Rezultate la LOTO, duminică 13 octombrie 2019. Numerele câştigătoare
EXCLUSIV | Fumuri galactice la națională?! Dezvaluiri despre comportamentul lui George Pușcaș și Ionuț Radu la lot: „Foarte cu nasul pe sus”
EXCLUSIV | Fumuri galactice la națională?! Dezvaluiri despre comportamentul lui George Pușcaș și Ionuț Radu la lot: ...
ULTIMA ORA! Carmen de la Salciua a fost violata, batuta si jefuita
ULTIMA ORA! Carmen de la Salciua a fost violata, batuta si jefuita
Permis uitat acasă, permis suspendat, fără permis: Ce păţeşti dacă eşti prins la volan în fiecare din cazuri
Permis uitat acasă, permis suspendat, fără permis: Ce păţeşti dacă eşti prins la volan în fiecare din cazuri
FOTO-BOMBĂ! Cum a ajuns să arate Consuelo, fosta soţie a lui Adi Mutu. Cu ce se ocupă în prezent
FOTO-BOMBĂ! Cum a ajuns să arate Consuelo, fosta soţie a lui Adi Mutu. Cu ce se ocupă în prezent
Se decide SOARTA lui Ludovic Orban. ÎNTÂLNIREA din spatele uşilor închise. Toate scenariile sunt aruncate în aer
Se decide SOARTA lui Ludovic Orban. ÎNTÂLNIREA din spatele uşilor închise. Toate scenariile sunt aruncate în aer
Liviu Dragnea atacă în forţă din spatele gratiilor. Mişcarea făcută de fostul lider al PSD
Liviu Dragnea atacă în forţă din spatele gratiilor. Mişcarea făcută de fostul lider al PSD
O tânără a bătut la uşa unui VECIN, în căutare de ajutor. Bărbatul a lăsat-o înăuntru şi i-a dat ceva să bea / La scurt timp, lucrurile au degenerat / Poliţia, îngrozită de crimă: I-am găsit cadavrul într-un „sicriu” de ciment
O tânără a bătut la uşa unui VECIN, în căutare de ajutor. Bărbatul a lăsat-o înăuntru şi i-a dat ceva să bea ...
ANM e in alerta! Un ciclon se apropie de România! Când se va strica vremea
ANM e in alerta! Un ciclon se apropie de România! Când se va strica vremea
Cine-i ia locul lui Teodorovici la Finanțe! Viitorul Premier a vorbit despre posibilii candidați pentru ministere
Cine-i ia locul lui Teodorovici la Finanțe! Viitorul Premier a vorbit despre posibilii candidați pentru ministere
Răsturnare de situație în cazul Caracal. S-a întâmplat într-un cimitir! Alexandra și Luiza...
Răsturnare de situație în cazul Caracal. S-a întâmplat într-un cimitir! Alexandra și Luiza...
DOLIU! A murit ministrul Educatiei! INCREDIBIL! Cum si-a gasit sfarsitul
DOLIU! A murit ministrul Educatiei! INCREDIBIL! Cum si-a gasit sfarsitul
LOTO, LOTO 6 din 49. Rezultate la LOTO, duminică 6 octombrie 2019. Numerele câştigătoare
LOTO, LOTO 6 din 49. Rezultate la LOTO, duminică 6 octombrie 2019. Numerele câştigătoare
Antonia, însărcinată pentru a patra oară?! Primele imagini cu burtica
Antonia, însărcinată pentru a patra oară?! Primele imagini cu burtica
Fară alocație pentru elevi dacă aceșia au absente la scoală! Numărul maxim permis
Fară alocație pentru elevi dacă aceșia au absente la scoală! Numărul maxim permis
Cine e fostul soţ al Irinei Rimes? A inselat-o de doua ori in timpul casniciei
Cine e fostul soţ al Irinei Rimes? A inselat-o de doua ori in timpul casniciei
Are 65 de ani, dar nu a dorit sa se casatoreasca si sa faca copii! Declaratii incendiare despre cea mai cunoscuta prezentatoare tv.  Cine este barbatul cu care o relatie de 32 de ani. Decizia ei de a nu se marita le-a afectat povestea de iubire
Are 65 de ani, dar nu a dorit sa se casatoreasca si sa faca copii! Declaratii incendiare despre cea mai cunoscuta prezentatoare ...
A început războiul pentru fabrica Volkswagen: Bulgaria îşi dublează oferta. Ce va face România?
A început războiul pentru fabrica Volkswagen: Bulgaria îşi dublează oferta. Ce va face România?
TULBURĂTOR! Cum a ajuns să arate Florin Piersic jr. la 51 de ani! Ce s-a ales de actor, în comparație cu tatăl său, este dezolant! FOTO
TULBURĂTOR! Cum a ajuns să arate Florin Piersic jr. la 51 de ani! Ce s-a ales de actor, în comparație cu tatăl său, ...
Anamaria Prodan încinge internetul la 46 de ani! IMAGINI INCENDIARE cu vedeta TV într-un costum de baie minuscul! FOTO
Anamaria Prodan încinge internetul la 46 de ani! IMAGINI INCENDIARE cu vedeta TV într-un costum de baie minuscul! FOTO
Marea Britanie are semnat un nou acord Brexit
Marea Britanie are semnat un nou acord Brexit
Anca Serea caută bonă. Se simte epuizată cu șase copii
Anca Serea caută bonă. Se simte epuizată cu șase copii