Halep, în premieră în careul de ași, la Cincinnati: tricolora trece un nou test, cu determinare. Pavliucenkova i-a servit provocarea, Simona a observat și a ripostat. Jankovic este ultimul obstacol în calea Simonei spre locul 2 WTA

  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Simona Halep (3 WTA) s-a calificat în premieră în semifinalele turneului de categorie Premier de la Cincinnati, după ce a învins-o pe rusoaica Anastasia Pavliuncenkova (34 WTA), în faza sferturilor de finală, scor 7-6(3), 6-2.
  • Constănțeanca de 23 ani are o luptă indirectă cu Maria Șarapova pentru locul 2 WTA și adjudecarea poziției secunde pe lista capilor de serie pentru ultimul turneu de Mare Șlem al anului: o singură victorie o mai desparte pe Simona de refugiul care ar feri-o până în finală de un posibil duel cu Serena Williams la US Open, iar, în cazul unei trageri la sorți favorabile, i-ar putea oferi un traseu până în finală și fără liderul mondial, și fără Șarapova pe jumătatea sa de tablou.

Simona Halep este de neoprit la Cincinnati: jucătoarea cu cele mai multe victorii pe suprafață rapidă în 2015 își continuă drumul spre poziția secundă în clasamentul WTA, prin calificarea pe tabloul final de patru al celui de-al doilea turneu de categorie Premier din US Open Series.

Vizibil obosită, cu mișcări ușor întârziate și picioare greoaie în start de meci, a treia jucătoare a lumii își consolidează imaginea de jucătoare care știe să se agațe, să supraviețuiască și în final să triumfe în partide în care nu este nici în cea mai bună formă și primește și o replică aspră din cealaltă jumătate de teren. Susținută din tribune de antrenorul Răzvan Sabău și de preparatorul fizic Teo Cercel, Halep a arătat o dată în plus că stăpânește aceleași calități care o fac pe Serena Williams practic de netrecut în circuitul WTA. Anastasia Pavliucenkova a intrat pe teren cu multă determinare, cu un plan de joc bine pus la punct și a atacat-o pe Simona cu toată forța de care a fost capabilă. Simona și-a păstrat calmul. A încasat scurtele, a încasat și pierderea serviciului, a observat jocul adversarei, a părut că ia notițe – virtual, a pus piciorul în prag pentru ca adversara sa să nu evadeze la mai mult de un break distanță, apoi a așteptat momentul în care prima ezitare s-a strecurat în jocul rusoaicei și a avut răspunsul pregătit. A tras de ea, de jocul său și a făcut suficient pentru a-și câștiga primul set, în prelungiri, gestionând perfect momentele decisive.

Cu un serviciu lipsit de eficiență în setul secund, Halep a compensat la retur, a accesat sertarul cu execuții spectaculoase și a punctat mai ales la capitolul lovituri de trecere, pe lângă Pavliucenkova. Le-a oferit organizatorilor destule opțiuni pentru rubrica „lovitura zilei” și a reușit să treacă linia de finiș în două seturi, nu fără complicații, dar cu o anumită marjă de siguranță, vizibilă, clară, evidentă.

Astfel, Simona Halep devine prima româncă ajunsă în careul de ași la turnel din Cincinnati, în era Open. Asta pentru că, în 1949, Magda Rurac, jucătoare născută în România, plecată peste Ocean în 1947, dar încă reprezentând țara noastră, câștiga competiția feminină a ediției „Golden Anniversary”, la 50 de ani de existență a turneului american. Rurac a jucat finala turneului și în următorii doi ani, fără a reuși însă să ridice trofeul deasupra capului.

 

 


Așa am trăit în format LIVE BLOG calificarea Simonei Halep în semifinalele Western & Southern Open, un succes sărbătorit de Simona cu un selfie alături de numeroșii săi fani. Mâine, urmează o nouă noapte albă, tot aici, tot pe frecvențele Cincinnati Open, tot pentru Simona Halep.

 

UPDATE 05:45 Halep revine pe teren duminică dimineață, în jurul orei 03:30, pentru duelul direct cu Jelena Jankovic (25 WTA), cu biletul pentru ultimul act pe masă. Din nou, constănțeanca are programată apariția în ultimul meci de pe Terenul Central, după duelul Serena Williams – Elina Svitolina.


UPDATE 05:35 Simona nu a repetat prestația din meciul cu Andrea Petkovic, dar valoarea și încrederea au făcut diferența în fața rusoaicei Anastasia Pavliucenkova. Simona a risipit destule mingi și oportunități, având patru greșeli directe în plus față de lovituri câștigătoare, dar a câștigat în final punctele decisive.


UPDATE 05:30 Simona zâmbește. Tricolora își trece în cont a opta semifinală a sezonului 2015 și o egalează pe Belinda Bencic în clasamentul în timp real – US Open Series.


UPDATE 05:20 VICTORIE PENTRU SIMONA HALEP 7-6(3), 6-2, după o oră și 41 de minute de joc. Simona are nevoie de patru mingi de meci pentru a se impune, cu lovitură de dreapta direct câștigătoare, dar obiectivul este atins: calificare în premieră în careul de ași. Astfel, doar Jelena Jankovic mai stă acum între constănțeancă și numărul doi mondial.


UPDATE 05:15 Un nou break o duce pe Simona la un game distanță de câștigarea meciului, la 5-2. Serviciul a fost însă punctul său slab în acest set secund.


UPDATE 05:11 Mai greu la serviciu, decât la retur. Halep cedează un al doilea break, în condițiile în care, la retur, a făcut ravagii pe serviciul rusoaicei Pavliucenkova: trei break-uri din tot atâtea game-uri. 4-2 pentru Halep, cu Pavliucenkova la serviciu.


UPDATE 17:05 Simona reface diferența de două breakuri, reușind, după seria de passinguri câștigătoare și un lob de nota zece – totul după un scurtcircuit la serviciu, exploatat la maximum de Pavliucenkova. Tabela arată însă un 4-1 net favorabil constănțencei, aflată la două game-uri de un al treilea duel stagional cu „JJ” Jankovic.


UPDATE 05:00 Tricolora apasă pedala de accelerație în setul doi: deschide larg sertarul cu super-execuții și se desprinde la 3-0, cu avantaj de dublu break, după ce în primă fază irosește trei mingi consecutive de break.


UPDATE 04:52 BREAK pentru Simona, în primul game al manșei a doua: passingul său în diagonală este de pus în ramă, mai ales în contextul unui punct de asemenea importanță.


UPDATE 04:50 Trainerul de serviciu este chemat de Simona pe teren, pentru refacerea bandajului de la gleznă, în timp ce rusoaica se află la vestiare. Chemarea antrenorului rămâne o opțiune neluată în calcul de Simona.


UPDATE 04:45 PRIM SET ADJUDECAT DE SIMONA HALEP, 7-3 în tiebreak, după 63 de minue. Simona găsește două retururi de clasă, în debut de tiebreak și își oferă confortul necesar pentru punctele jucate pe serviciu. Pavliucenkova are puține soluții, în fața unei jucătoare care, din nou, gestionează just momentul critic al meciului. Simona se impune, deși are record negativ puncte câștigătoare (12-17), față de bilanțul zero al rusoaicei (24 winners, 24 UEs).


UPDATE 04:35 Decizie la tiebreak: Simona trage de ea pentru a obține break-ul izbăvitor în final de set unu, aleargă cu multă convingere pe linie cu arbitrii și aproape că își atinge scopul, forțând erori puțin probabile ale rusoaicei. Totuși, în ciuda unor super-lovituri de rever, unui pasing de generic și unui retur cross extrem, constănțeanca nu își oferă decât o singură minge de set, iar Pavliucenkova se salvează, la capătul unui game cu 16 puncte, ce împinge manșa inaugurală aproape de granița de o oră de joc.


UPDATE 04:25 Simona rămâne la conducere pe tabelă, 6-5, după ce scapă basma curată după o revenire a Anastasiei Pavliucenkova din primele minute de joc: la 4-5 rusoaica a cerut intervenția antrenorului său și și-a regăsit agresivitatea, returul câștigător și apetitul pentru venirea la fileu. Pavliucenkova a dat impresia că este pretutindeni pe teren, dar Simona are ultimul cuvânt, pentru că refuză să intre în panică, în ciuda celor două mingi de break pe care trebuie să le pareze.


UPDATE 04:20  Halep a preluat conducerea, 5-4, iar Brad Gilbert afirmă că Simona este cea mai bună jucătoare atunci când vine vorba de a se ține cu dinții de un meci.


UPDATE 04:13 Prosopul funcționează: Simona răspunde cu break. Erorile se strecoară în jocul Anastasiei Pavliucenkova, care pierde evident din turație, fără ca Simona să fi reușit un game perfect: din contră, prima minge de break avută o prinde pe mișcare greșită, în defensivă extremă. Pperseverența Simonei este răsplătită însă o dată în plus: a treia oportunitate de break este urmată de o eroare grosolană a rusoaicei, care se vede egalată la 4-4. În câteva puncte, roata s-a întors și Simona nu mai este cea cu capul în pământ și la limita șpagatului, ci Pavliucenkova i-a luat locul.


UPDATE 04:02 Mingile se schimbă la 4-3 pentru rusoaică, iar Simona se retrage în bula ei, sub prosopul alb, după un nou game complicat de serviciu, în care a livrat și un winner de toată frumusețea cu dreapta, dar și dublă greșeală. Constănțeanca evită dublul break, dar Pavliucenkova, cu loviturile ei tari, încă are un mic plus în fața Simonei, care nu își ascunde nemulțumirea.


UPDATE 03:58 Halloween anticipat? Imaginea începutului de meci vine din tribune, în condițiile în care meciul încă nu are ritm. O fi greșit acest fan luna?


UPDATE 03:53 Simona reduce diferența, cu un game de serviciu încheiat cu o lovitură spectaculoasă de rever în lung de linie. 3-2 pentru rusoaică, care va servi pentru a treia oară în meci.


UPDATE 03:50 Simona pare ușor lipsită de energie și lentă pe picioare, dar câștigă însă cu destul calm primul game al meciului. Returul este încă neîncălzit, mai ales în condițiile în care rusoaica nu a ratat în primele sale două game-uri nicio primă minge. 3-1 pentru rusoaică.


UPDATE 03:43 Break în debut de meci pentru Anastasia Pavliucenkova. Înainte ca Simona să se dezmeticească, rusoaica pune pe tabelă primele trei puncte, oferindu-și trei mingi de break. Simona apară, forțează cu serviciul, dar game-ul îi revine Anastasiei, cea care are un plus de agresivitate, înaintând în teren. Și asediul continuă: scurte bine gândite, în fața unei adversare rămase un pas prea în spatele liniei de fund, condimentează desprinderea la 2-0 pentru Pavliucenkova.


UPDATE 03:40 Simona începe partida la serviciu. Culorile echipamentelor celor două jucătoare sunt aceleași, ambele sunt furnizate de Adidas, dar, din fericire pentru ochii obosiți ai fanilor, Anastasia a ales varianta cu mai puțin galben.


UPDATE 03:30 Terenul le aparține: Simona și Anastasia și-au făcut intrarea pe Terenul Central. Vremea este perfectă pentru tenis.


UPDATE 03:15 Fed Express îl termină pe Feliciano „Deliciano” Lopez în 61 de minute – scor 6-3, 6-4. Federer este expeditiv ca în vremurile bune, chiar dacă tricoul său pare împrumutat de la colegii de circuit, fiind departe de nuanțele conservatoare pe care elvețianul le alegea pentru meciurile sale. Veste proastă pentru spectatorii neutri, care ar fi vrut mai mult tenis, veste bună pentru fanii Simonei care fac noapte albă de-a lungul și de-a latul României. Meciul începe conform programării, la 03:30.


UPDATE 03:05 Pavliucenkova, altfel. Iat-o pe Anastasia, cea rebelă, Anastasia cea sexy, Anastasia cea pusă pe șotii. Așa se prezintă fanilor Anastasia Pavliucenkova, pe Facebook.


UPDATE 02:55 Simona și înghețata. Constănțeanca a spus clar că „mica ei plăcere vinovată”, atunci când vine vorba despre mâncare, este ciocolata. La Cincinnati însă, a dat ciocolata favorită pe înghețată. Fanii prezenți la terenuri au primit porții de „icecream” chiar din mâna numărului trei mondial. Pariați că a fost cea mai bună înghețată?


UPDATE 02:40 Ucraina, la putere în tenis. Elina Svitolina este a doua semifinalistă de pe jumătatea superioară a tabloului feminin de concurs de la Cincinnati. A 14-a favorită a trecut de Lucie Safarova, căreia numărul șapte pe lista capilor de serie nu i-a purtat noroc până la final. Svitolina s-a impus, 6-4, 2-6, 6-0, după o oră și 48 de minute de joc. Și așa, Ucraina va avea sâmbătă o zi de vis în sportul alb: doi jucători, față în față cu liderii mondiali din tenis, în ATP și WTA:  Dolgopolov se va lua la trântă, propulsat de pe tabloul de calificări, cu Novak Djokovic, iar Elina Svitolina va încerca să nu se frângă în fața uraganului Serena Williams.

 

Both on grandstand,both against world number 6,both won and both tomorrow against world number 1.. What a day Ukraine!🎉🎊 Congrats Svitolina! looking forward on tomorrow’s challenge🙌🏻💪🏻 Оба на гранд стенде,оба против 6 ракеток мира,оба победили и оба завтра против первых ракеток мира! Вот это денек,Украина! Поздравляю Свитолину! Готовимся к завтра🎉😎🙌🏻 #thedog#goukraine

A photo posted by Alex Dolgopolov (@alexdolgopolov) on


UPDATE 02:35 Recapitulăm ce s-a întâmplat până acum pe tabloul feminin: Serena face ce știe mai bine – își impresionează adversara, o năucește și se salvează dintr-o situație aparent fără scăpare, trecând în final, după o oră și 50 de minute de luptă, de Ana Ivanovic – scor 3-6 6-4 6-2.


UPDATE 02:30 Set decisiv în ambele sferturi de finală de pe jumătatea superioară – se respectă regula și în duelurile de pe jumătatea inferioară, acolo unde, la această oră, se întâlnesc Jelena Jankovic și Anna Karolina Schmiedlova, apoi vor intra Simona și Anastasia? Ce pronosticuri aveți?


UPDATE 02:20 Halep Mania cucerește turneul de casă al Serenei Williams. Fanii Simonei și-au făcut apariția în complexul turneului de categorie Premier de la Cincinnati cu ore bune înainte de startul partidei. Iată-i pe aleile Western & Southern Open.


UPDATE 02:15 Gerula ne-a anunțat clar, în secțiunea de comentarii, că rămâne pe baricade pentru meciul Simonei. Sesiunea de seară debutează pe Terenul Central cu partida din cadrul sferturilor de finală de pe tabloul masculin, Roger Federer – Feliciano Lopez. Apoi, așteptăm recital de la Simona.


UPDATE 02:00 Salutare! S-a schimbat puțin aspectul vremii în România, dar rămâne cum am stabilit: este acea parte a anului cu multe nopți albe, în care luptăm cu somnul, ba cu o cană de cafea, ba cu o pernă păstrată în apropiere pentru micile pauze dintre meciuri, poate cu un ceai negru sau o doză nesănătoasă de Cola, Pepsi sau energizant alături.  Sunt Cezara Paraschiv și cred că sunteți de acord cu versurile celor de la Aerosmith – „I don”t want to miss a thing”. US Open Series continuă cu Simona Halep în distribuția ultimelor opt jucătoare de pe tabloul de la Cincinnati. Ne dezmorțim, ne pregătim și încă ținem sub control emoțiile.


Simona Halep ne oferă un nou motiv pentru a face noapte albă cu ochii pe sportul alb: pe tărâm american, constănțeanca își continuă povestea încărcată de emoții, cu multă energie arsă și alimentată de o voință de a se impune vecină cu încăpățânarea, în US Open Series. Pavliucenkova este penultimul obstacol în cursa Simonei de egalare a celei mai bune clasări în ierarhia WTA.

În fața Simonei stă Anastasia, o rusoaică născută într-o familie cu cel puțin două generații de sportivi, învinsă la începutul acestei luni de ultima revelație a tenisului românesc, Patricia Țig – în semifinalele turneului de la Baku, și o jucătoare care nu a reușit să îi smulgă decât un singur set lui Halep, din nouă jucate. Bunica Anastasiei Pavliucenkova a jucat baschet, bunicul a fost arbitru de talie internațională în sportul duelurilor sub panou, mama a fost înotătoare, iar tatăl – olimpian la kaiac-canoe. Pavliucenkova este o jucătoare care pare a atrage ca un magnet ghinioanele adversarelor: acesta este al treilea turneu consecutiv în care beneficiază de retragerea adversarei – la Washington primind victoria la masa verde înainte de startul setului decisiv, de la Ekaterina Makarova (12 WTA), iar acum, la Cincinnati, de la fostul număr unu mondial, Victoria Azarenka, atunci când aceasta încă se afla la conducere, 1-0 la seturi.


Palmaresul duelurilor directe: cele două jucătoare s-au întâlnit doar pe suprafață rapidă, Simona s-a impus de fiecare dată, dar ultimul duel direct a venit în 2013, la „Turneul mic” al Campioanelor

Simona, o oră mai mult petrecută pe teren, cu un meci mai puțin jucat

Victoria Simonei în fața neamțoaicei Andrea Petkovic a fost entuziasmantă, într-un fel o repetiție a situației extrem de complicate pe care Halep a reușit să o rezolve în partida cu Aga Radwanska,la Rogers Cup, atunci când a revenit spectaculos după cedarea fără drept de apel, 0-6, a primului set. Eroism, determinare, hotărâre – toate aceste cuvinte se potrivesc perfect pentru a descrie ceea ce s-a întâmplat pe teren noaptea trecută, forța Simonei fiind atât de distrugătoare, atât de greu de înțeles și de acceptat pentru adversară, încât Petkovic a părăsit terenul în lacrimi. Fizic, Halep nu a fost la sută la sută, pentru că din nou, au apărut crampele. Mental însă, Simona a fost la parametri maximi, poate chiar puțin peste 100%.

Sunt foarte obosită, dar am vrut cu adevărat să câștig acest meci. Am luptat până la final și sunt bucuroasă că am fost concentrată până la sfârșit. Poate că am vorbit prea mult cu mine însămi pe teren, dar mâine voi fi mai tăcută„, a declarat Halep la capătul meciului din optimi. Oboseala, acumulată la Rogers Cup, apoi în două partide grele la Cincinnati, amenință asupra capului jucătoarei aflate în urmărirea locului doi mondial. Per total, deși a jucat un meci mai puțin decât adversara sa, grație statutului de cap de serie care i-a oferit un prim tur liber, și deși Pavlyuchenkova a avut și ea nevoie de două seturi decisive în primele partide pentru a se impune, cu abandonul în start de set doi al Vikăi Azarenka, rusoaica se prezintă la startul partidei cu Halep cu un bagaj mai ușor: o oră mai puțin de luptă pe teren.

Parcursul Simonei Halep la Cincinnati:

  • prim tur – liber
  • turul doi – victorie cu Kristina Mladenovic 7-5, 5-7, 6-4, în 2 ore, 50 minute de joc
  • optimi – victorie cu Andrea Petkovic 4-6, 6-4, 6-2, în 2 ore, 40 minute de joc

Parcursul Anastasiei Pavliucenkova la Cincinnati:

  • prim tur – victorie cu Roberta Vinci, 6-3, 0-6, 6-2, într-o oră, 45 minute de joc
  • turul doi – victorie cu Yaroslava Shvedova 2-6, 6-3, 6-2, într-o oră, 48 minute de joc
  • optimi – victorie cu Victoria Azarenka, prin abandonul bielorusei, la scorul 1-6, 3-0, după 59 minute de joc

Meciurile de trei seturi sunt contagioase – se anunța pe contul oficial de Twitter al Western &Southern Open. Simona Halep, jucătoarea anului pe suprafață rapidă, cu cele mai multe succese pe ciment, și-a propus să câștige cât mai multe meciuri posibil înainte de startul US Open, scopul său fiind de acela de a atinge cea mai bună formă pentru turneul de Grand Slam. Simona ar putea avea parte de un nou set decisiv, dar, din postura de singur cap de serie rămas în cursă pe a doua jucătate de tablou, luminița de la capătul tunelului se întrevede destul de strălucitor.

Pe aceeași temă
Şi-a dat jos sutienul fără pic de ruşine! E o artistă mega-celebră de la noi. Turiştii au rămas muţi
Şi-a dat jos sutienul fără pic de ruşine! E o artistă mega-celebră de la noi. Turiştii au rămas muţi
Primele declaraţii ale salvamarilor bătuţi crunt pe o plajă din Eforie: „M-a lovit în tâmplă şi am căzut”
Primele declaraţii ale salvamarilor bătuţi crunt pe o plajă din Eforie: „M-a lovit în tâmplă şi am căzut”
A treia doză şi în Germania. Proiect: Persoanele vulnerabile vaccinate cu AstraZeneca sau Johnson & Johnson să primescă o doză de rapel cu Pfizer sau Moderna
A treia doză şi în Germania. Proiect: Persoanele vulnerabile vaccinate cu AstraZeneca sau Johnson & Johnson să primescă o doză de rapel cu Pfizer sau Moderna
„Se fac lucrurile ca la un spectacol cu păpuși Muppets!” Florin Lovin, atac dur la adresa lui Becali
„Se fac lucrurile ca la un spectacol cu păpuși Muppets!” Florin Lovin, atac dur la adresa lui Becali
Avertizarea ISU: Dacă ai așa ceva în mașină, mergi ACUM și scoate-l! Este pericol mare
Avertizarea ISU: Dacă ai așa ceva în mașină, mergi ACUM și scoate-l! Este pericol mare
Cum arată gemenii cuplului Laufer, la cinci luni. Băieţelul a avut probleme de sănătate: „Să crești doi copii mici e foarte greu”. FOTO INEDITE
Cum arată gemenii cuplului Laufer, la cinci luni. Băieţelul a avut probleme de sănătate: „Să crești doi copii mici e foarte greu”. FOTO INEDITE
Primele imagini cu noile buletine cu cip, emise de astăzi la Cluj. Cum arată cărţile de identitate electronice
Primele imagini cu noile buletine cu cip, emise de astăzi la Cluj. Cum arată cărţile de identitate electronice
Imagini șocante! Șeful Poliției, amenințat de un interlop: 'Te mierlesc, mă! Dacă intru la pârnaie'
Imagini șocante! Șeful Poliției, amenințat de un interlop: 'Te mierlesc, mă! Dacă intru la pârnaie'
Băuturile și alimentele care te fac să transpiri abundent. Evită-le
Băuturile și alimentele care te fac să transpiri abundent. Evită-le
A simțit că maseurul folosea doar o mână. Când a văzut ce făcea cu cealaltă, femeia a încremenit!
A simțit că maseurul folosea doar o mână. Când a văzut ce făcea cu cealaltă, femeia a încremenit!
Natalia Mateuț, poze cu liniuțe de praf alb pe masă! Avem imaginile interzise cu 'prafurile pentru mama mare'
Natalia Mateuț, poze cu liniuțe de praf alb pe masă! Avem imaginile interzise cu 'prafurile pentru mama mare'
Ce afacere deschid Gheorghe Hagi și Simona Halep pe litoral. 'Simona a luat deja vița de vie'
Ce afacere deschid Gheorghe Hagi și Simona Halep pe litoral. 'Simona a luat deja vița de vie'
Lovitură pentru cei care au cont la bancă! Poți rămâne fără banii de pe card în câteva secunde. NU face asta sub nicio formă
Lovitură pentru cei care au cont la bancă! Poți rămâne fără banii de pe card în câteva secunde. NU face asta sub nicio formă
Femeia sătulă de bărbați bogați care o înșală este în căutarea unui partener „obișnuit”
Femeia sătulă de bărbați bogați care o înșală este în căutarea unui partener „obișnuit”
O TÂNĂRĂ care a mers la bazin cu un costum prea DEOCHEAT a avut parte de ceva ȘOCANT
O TÂNĂRĂ care a mers la bazin cu un costum prea DEOCHEAT a avut parte de ceva ȘOCANT
Lidl 2-8 august: Ce produse atractive vinde compania în următoarele zile
Lidl 2-8 august: Ce produse atractive vinde compania în următoarele zile
Românii sunt din ce în ce mai interesaţi de bursă. Numărul investitorilor a atins maximul ultimilor cinci ani
Românii sunt din ce în ce mai interesaţi de bursă. Numărul investitorilor a atins maximul ultimilor cinci ani
Porsche de 90.000 de euro, furat şi recuperat după nici o zi. Păţenia ciudată a unui IT-st din Timişoara
Porsche de 90.000 de euro, furat şi recuperat după nici o zi. Păţenia ciudată a unui IT-st din Timişoara
Și-a luat fetița în brațe și a simțit un miros familiar. A dus-o la spital, iar bănuiala i s-a confirmat
Și-a luat fetița în brațe și a simțit un miros familiar. A dus-o la spital, iar bănuiala i s-a confirmat
Andreea Bălan și Tiberiu Argint au plecat într-o nouă vacanță. Ce destinație au ales de această dată
Andreea Bălan și Tiberiu Argint au plecat într-o nouă vacanță. Ce destinație au ales de această dată
ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS 😱😱😱
ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS 😱😱😱
Un nou record de alcoolemie la volan. Omul încă stătea în picioare! - VIDEO
Un nou record de alcoolemie la volan. Omul încă stătea în picioare! - VIDEO
FOTO. Imagini de senzație cu nepotul favorit al lui Gigi Becali și iubita lui sexy, pe plajă! Lucian, un Nea Mărin miliardar modern
FOTO. Imagini de senzație cu nepotul favorit al lui Gigi Becali și iubita lui sexy, pe plajă! Lucian, un Nea Mărin miliardar modern
FOTO. Fiica Andreei Berecleanu a încins internetul cu cel mai decoltat costum de baie. Cum arată Eva la 19 ani
FOTO. Fiica Andreei Berecleanu a încins internetul cu cel mai decoltat costum de baie. Cum arată Eva la 19 ani