Halep dezvăluie situaţia reală a staff-ului ei: "Vom avea o discuţie, să vedem dacă îşi doreşte să continuăm împreună". Simona s-a eliberat de presiune după ce a devenit lider mondial: "Nu îmi mai e teamă de nimeni"

12 oct 2017 19616 afişări Comentează şi tu Tenis
Halep dezvăluie situaţia reală a staff-ului ei: "Vom avea o discuţie, să vedem dacă îşi doreşte să continuăm împreună". Simona s-a eliberat de presiune după ce a devenit lider mondial: "Nu îmi mai e teamă de nimeni"

Simona Halep trăieşte cele mai frumoase sentimente după ce a urcat pe primul loc în clasamentul WTA! Constănţeanca a vorbit cu relaxare la Europa FM despre cum arată viaţa de lider mondial, oferind şi noi amănunte despre situaţia antrenorilor Darren Cahill şi Andrei Pavel.

Simona a prins încredere după ce a devenit lider mondial: "Simt că îmi va fi mai bine decât până acum"

Halep a explicat cât de mult contează din punct de vedere emoţional faptul că a preluat şefia clasamentului WTA. Sportiva în vârstă de 26 de ani simte că totul va evolua constant spre bine după această performanţă ieşită din comun: "Viaţa de zi cu zi nu s-a schimbat cu nimic, însă în interiorul meu s-a schimbat ceva. E o împlinire profesională pe care am aşteptat-o de mult! Mă simt mult mai liniştită, dar pot să zic că e un pic ciudat că mă simt şi mult mai motivată după ce am devenit numărul 1. Dar sunt cu picioarele pe pământ... Eu simt că îmi va fi mai bine decât până acum. Nu pot să spun că îmi mai e teamă de cineva din clasament. Valorile sunt foarte apropiate şi nu cred că va mai exista vreo jucătoare care să domine o perioadă îndelungată, aşa cum a fost Serena Williams".

Darren Cahill rămâne antrenorul Simonei Halep. Ce se întâmplă cu Andrei Pavel

Simona a fost întrebată la postul de radio despre ce se întâmplă cu antrenorii ei, în condiţiile în care doar Andrei Pavel a făcut deplasarea în China, nu şi Darren Cahil. Constănţeanca a declarat că australianul va rămâne antrenorul ei principal, în timp ce soarta lui Pavel se va decide după Turneul Campioanelor (22-29 octombrie): "Înainte de US Open am vorbit cu Andrei Pavel să facă parte din echipa mea. Am hotărât acest lucru împreună cu Darren. De fapt, Darren a venit mai mult cu ideea, ca să schimb puţin şi vocea şi stilul de antrenament. Ei îmi spun acelaşi lucru, dar diferit, fiecare pe limba lui. Andrei are rol de antrenor, însă Darren este antrenor principal. Cu Andrei a fost o perioadă de probă, iar după Turneul Campioanelor vom avea o discuţie, să vedem dacă îşi doreşte să continuăm împreună. Eu mi-aş dori! Darren va rămâne la fel ca şi până acum, nu s-a schimbat nimic".

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.