Federaţia Română de Tenis, blocată din nou. Adunarea Generală extraordinară nu a avut cvorum. George Cosac: ”Vom încerca din nou în 30-45 de zile”

12 apr 2019 639 afişări Tenis
Federaţia Română de Tenis, blocată din nou. Adunarea Generală extraordinară nu a avut cvorum. George Cosac: ”Vom încerca din nou în 30-45 de zile”

Federaţia Română de Tenis ar fi trebuit să-şi rezolve astăzi problemele legate de numărul membrilor afiliaţi, dar Adunarea generală extrordinară nu a întrunit cvorumul. Din cele 56 de structuri aflate în registrul sportiv (chit că unele dintre ele nu mai există!), s-au prezentat doar 33. Pentru a fi fost statutară şedinţa, era nevoie de 36 de cluburi.

În pofida mesajelor venite de la MTS şi din partea actualei conduceri a federaţiei, nu toate cluburile s-au prezentat la Adunarea Generală extraordinară convocată vineri la sediul FRT. Pentru a bloca acţiunea, contestatarul actualei conduceri, Marius Vecerdea, a organizat la Sibiu, în acelaşi timp, o întâlnire cu cluburile ”prietene”. Nu au fost mulţi alături de el, dar îndeajuns pentru a nu se face cvorumul la Bucureşti.

La ora prânzului, când a fost programată Adunarea generală, 33 de structuri au răspuns prezent la chemarea conducerii FRT. Au lipsit doar trei structuri pentru a se face cvorumul. Imediat după începerea şedinţei, Mihai Buzărnescu, tatăl jucătoarei Mihaela Buzărnescu, a părăsit sala. Cu el sau fără el, situaţia nu ar fi fost alta.

”Au fost prezente 33 de cluburi, dar unul dintre reprezentanţi a fugit, acuzând probleme medicale, probabil să nu se facă cvorum. Îmi pare rău pentru el că e persoană publică. Din păcate Ministerul nu a fost de acord că din cele 54 de cluburi fondatoare, 8 nu mai au de foarte mulţi ani activitate. Astfel că n-am întrunit cvorumul de 36 de cluburi şi Adunarea Generală va fi reprogramată în 30-45 de zile”, a declarat George Cosac pentru gsp.ro.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.