"Doamne, să câştigăm noi, ortodocşii, nu cei care sunt veşnic bogaţi". Titlul cucerit de Halep l-a făcut pe Becali să anunţe: "Voi câştiga UEFA Champions League"

11 iun 2018 3150 afişări Tenis
"Doamne, să câştigăm noi, ortodocşii, nu cei care sunt veşnic bogaţi". Titlul cucerit de Halep l-a făcut pe Becali să anunţe: "Voi câştiga UEFA Champions League"

Gigi Becali a urmărit cu sufletul la gură finala Simonei Halep de la Roland Garros şi a recunoscut că a avut emoţii mari pentru actualul lider mondial WTA. Impulsionat de performanţa româncei, finanţatorul FCSB a făcut o promisiune incredibilă: "Acum voi spune, iar voi o să credeţi că sunt nebun, că în 10-12 ani voi câştiga UEFA Champions League"

Halep a câştigat primul turneu de Grand Slam din cariera sa la Roland Garros, iar din ţară a avut parte de susţinere masivă. Inclusiv Gigi Becali a stat lipit de TV şi a relatat cum a trăit finala:"Am trăit meciul Simonei Halep în lacrimi şi rugăciune. Îl ţineam pe Hristos la piept şi mă rugam să câştige Simona punctul. Abia la finalul punctului respiram. Pe mine nu mă interesează tenisul, mie îmi pasă de ea. Nu neapărat că e machidoancă, ea e româncă. Mă rugam foarte tare în timpul meciului. Vorbea nevasta cu mine şi i-am zis «Lasă-mă să mă rog». Mă rugam şi zicem «Doamne, să câştigăm noi, ortodocşii, nu cei care sunt veşnic bogaţi. Oile lor umplu drumurile când trec. Vorbeam direct cu Hristos şi mă rugam să câştige meciul", a declarat finanţatorul FCSB, pentru ProX.

Becali şi-a continuat discursul şi a anunţat că trofeul Simonei l-a ambiţionat să atace finala Ligii Campionilor şi chiar să o câştige: "Am vrut să îi dau mesaj înainte de meci şi să îi spun «Tu fă crucea, că mai departe mă rog eu în genunchi ca să câştigi». Dar m-am gândit că nu se uită şi nu are chef de mesaje. Lumea vorbeşte după ce a triumfat Simona şi întreabă «Ce am câştigat noi?» E victoria noastră. Să vă zic de ce. Aşa cum zicea ea acum şase că va câştiga Roland Garros, ziceam şi eu acum 10 ani că vom juca în Liga Campionilor. Acum voi spune, iar voi o să credeţi că sunt nebun, că în 10-12 ani voi câştiga UEFA Champions League. Vă promit, o să vedeţi. În 10-12 ani  sau când va crede Dumnezeu că merit. Simona ne-a dat putere. Vă promit că voi câştiga Liga Campionilor!", a declarat Gigi Becali, pentru sursa citată. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.