Daniel Dobre: "Simona nu m-a chemat să fiu slugă!". Discurs apăsat al antrenorului lui Halep

16 apr 2019 8832 afişări Tenis
Daniel Dobre: "Simona nu m-a chemat să fiu slugă!". Discurs apăsat al antrenorului lui Halep

Daniel Dobre, antrenorul cu care Simona atacă sezonul de zgură 2019, a vorbit pe larg despre colaborarea cu fostul lider mondial în contextul momentelor ceva mai tensionate petrecute între cei doi în timpul turneului de la Miami, Statele Unite ale Americii: "Simona nu m-a chemat acolo să fiu slugă", e mesajul puternic transmis de omul care stă în loja constănţencei.

Venirea lui Dobre în staff-ul lui Halep a surprins, mai ales că mulţi specialişti se aşteptau ca Simona să încerce cooptarea unui antrenor cu nume pe plan internaţional, iar tehnicianul e conştient de misiunea pe care o are. Conştient şi sincer: "Simona nu m-a chemat acolo să fiu 'slugă', cum s-a scris, ci ca pe o persoană pe care o respectă. Nu a fost efectiv nicio problemă între mine şi ea la acel moment.

În momentul în care ea alege nişte oameni cu care să lucreze, se poartă frumos cu ei. În acelaşi timp, îţi şi cere să fii 100% implicat acolo. Până la urmă, dacă stai să te gândeşti, ea e cea care aleargă prin soare şi cea care suportă multe lucruri. Dar întotdeauna este acolo pentru tine. Dacă ai nevoie de ceva, vorbeşti cu ea. Chiar dacă îi necesită timp sau energie, ea încearcă să facă lucrurile alea ca să te simţi tu bine. Ca atare, dacă ţi-a cerut ceva sau dacă s-a supărat, nu o face să te jignească pe tine.

Nu e nimic exagerat în ceea ce-ţi cere. Când vrei să lucrezi cu un profesionist care dă tot, nu te poţi duce acolo cu jumătate de inimă şi să ai aşteptări să faci doar ce vrei tu. Asta este viaţa"
, a declarat Daniel Dobre pentru site-ul treizecizero.ro.

Primul moment tensionat, şi singurul de până acum, s-a petrecut în sferturile de finală de la Miami, în timpul unei intervenţii a lui Dobre în partida câştigată de Halep, scor 6-4, 7-5, cu chinezoaica Qiang Wang: "Când greşesc sau face ea punct, nu mai aplaudaţi toţi", a fost mesajul Simonei, pentru ca Dobre să reacţioneze imediat: "Am înţeles". "Şi când am nevoie, să fie un pic mai energici băieţii ăia acolo", a mai indicat Simona.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.