Cum reacţionează Simona Halep la criticile care îi sunt aduse de contestatari. Daniel Dobre a vorbit despre un subiect sensibil

16 iul 2019 6384 afişări Tenis
Cum reacţionează Simona Halep la criticile care îi sunt aduse de contestatari. Daniel Dobre a vorbit despre un subiect sensibil

Daniel Dobre, antrenorul cu care Simona Halep a câştigat Wimbledon 2019, a vorbit despre mesajele publicate pe reţelele de socializare de contestatarii fostului lider mondial. 

Omul care i-a fost alături din martie susţine că anumite cuvinte ajung până la Simona, dar că aceasta încearcă să-şi păstreze echilibrul: "Simona nu citeşte ce se scrie despre ea, dar uneori mai ajung la ea lucruri. Nu neapărat că nu-i fac bine. Kerber a pierdut în turul doi, eu citesc presa germană. Nu am găsit un cuvânt urât care să o tragă în jos. A pierdut, a zis că vrea să se odihnească şi au trecut peste. Simona vrea să transmită că s-ar putea işi la noi lucra într-un mod pozitiv, înţelgere, răbdare. 

Sunt mulţi sportivi care din punct vedere tactic performează bine, dar mental nu sunt ok. Cred că lumea ar trebui să preia şi mesajele pe care le transmite. Simona transmite mesaje şi pentru cei care vin din urmă. Halep e sportivul ideal, perfect, total, aproape perfect, că nu există perfecţiune. Eu o ştiu de mult timp", a declarat antrenorul SImonei Halep la Marius Tucă Show.  

Daniel Dobre s-a şcolit în antrenorat în Germania, între 1994 şi 2000, perioadă pe care a petrecut-o la academia lui Gunther Bosch.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.