Comunicatul oficial cu privire la meciul România - Franţa din Fed Cup: ”Trebuie să se întâmple acest lucru până pe 25 februarie”

13 feb 2019 3561 afişări Tenis
Comunicatul oficial cu privire la meciul România - Franţa din Fed Cup: ”Trebuie să se întâmple acest lucru până pe 25 februarie”

Pagina de Facebook a naţionalei României de Fed Cup a emis un comunicat prin care face câteva precizări referitoare la partida cu Franţa, programată în perioada 20-21 aprilie. Se menţionează faptul că până în acest moment nu se cunosc prea multe aspecte cu privire la oraşul care va organiza meciul şi nici informaţii despre modul în care pot fi achiziţionate biletele. Federaţia Franceză de Tenis va comunica informaţiile până pe 25 februarie cel târziu.

În acelaşi mesaj, FRT le mulţumeşte fanilor care au însoţit naţionala la Ostrava, pentru meciul din sferturile de finală cu Cehia.”Federaţia Română de Tenis mulţumeşte sutelor de români care au susţinut echipa de Fed Cup a României în Ostravar Arena, din Ostrava, milioanelor de români din toate colţurile lumii care au fost alături de fetele noastre şi face câteva precizări privind semifinala Fed Cup.

Până în acest moment, Federaţia Franceză de Tenis (FFT) nu a anunţat oraşul în care se va juca semifinala Franţa – România (20-21 aprilie 2019), şi nicio informaţie despre bilete (preţ şi modalitate de achiziţionare). Data limită până la care FFT trebuie să facă acest lucru este 25 februarie.

În momentul în care FRT va avea aceste informaţii, ele vor fi publicate pe site-ul www.frt.ro şi postate pe cele două pagini de Facebook”, se menţionează în comunicat.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.