Când copilul îşi face părinţii fericiţi şi mândri. Mama Simonei a rămas fără cuvinte, Stere Halep a avut multe de spus: "Nu aceasta e cea mai fericită zi din viaţa mea"

10 iun 2018 7112 afişări Comentează şi tu Tenis
Când copilul îşi face părinţii fericiţi şi mândri. Mama Simonei a rămas fără cuvinte, Stere Halep a avut multe de spus: "Nu aceasta e cea mai fericită zi din viaţa mea"

Stere şi Tania Halep sunt doi părinţi fericiţi. După ani de muncă, sacrificii şi mii de ore petrecute pe terenul de antrenament, Simona Halep a bifat şi al doilea reper important al carierei - cucerirea unui trofeu de Grand Slam. Iar o asemenea performanţă din partea fiicei lor a produs o mare fericire în sânul oamenilor care au vegheat drumul Simonei sper vârful tenisului profesionist.

La Paris, pe "Philippe Chatrier", părinţii Simonei au trăit una dintre cele mai frumoase zile din viaţă. Şi-au văzut fiica cum luptă până la ultima picături de energie, cum trece peste toate eşecurile şi triumfă la Roland Garros, iar momentul în care Simona a ridicat deasupra capului primul trofeu de Mare Şlem al carierei a lăsat-o fără cuvinte pe Tania Halep: "Nu am cuvinte să vă spun ce simt acum, dar le doresc tuturor mamelor să trăiască astfel de clipe. E o jucătoare completă din toate punctele de vedere", a spus mama Simonei.

Încrezător după finala pierdută anul trecut, Stere Halep are discursul omului fericit. Şi împlinit: "În fiecare an am venit aici să câştigăm un Grand Slam, dar Dumnezeu a vrut să câştigăm azi.  Nu asta e cea mai fericită din viaţa mea. Cea mai fericită zi a fost când m-am născut, pentru că m-am născut cu noroc şi mi-a dat Dumnezeu un copil ca Simona. Sunt mândru că fata mea a ajuns să reprezinte o ţară întreagă pe acest glob. Cred că minune mai mare ca asta nu poate fi! Unde s-a făcut diferenţa anul acesta? Simona a crescut cu un an mai mult şi s-a maturizat, a câştigat experienţă şi s-a văzut", a spus tatăl Simonei, care i-a avut alături pe cei mai mari fotbalişti din istoria României: "Hagi şi Popescu m-au susţinut şi le mulţumesc. Am trecut mult mai uşor prin aceste emoţii".

De altfel, la finalul meciului cu Stephens, părinţii Simonei au oferit unele dintre cele mai emoţionante momente ale zilei. Imediat după ce a cucerit trofeul, liderul mondial a sprintat spre loja sa pentru a se bucura alături de oamenii care i-au stat aproape în lungul drum spre succes.

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.