AUDIO | Simona Halep, atacată dur de Banciu: "Nu ştie tenis". Comparaţii înjositoare ale moderatorului: "o fată care vinde gogoşari" şi "o plăcintă dezumflată"

12 apr 2016 72883 afişări Comentează şi tu Tenis
AUDIO | Simona Halep, atacată dur de Banciu: "Nu ştie tenis". Comparaţii înjositoare ale moderatorului: "o fată care vinde gogoşari" şi "o plăcintă dezumflată"

După ce i-a enervat la culme pe fanii Simonei Halep, atunci când a spus despre jucătoare că este o "ţărăncuţă", jurnalistul Radu Banciu iese din nou la rampă! Moderatorul programelor "Lumea lui Banciu" (B1 TV)  şi "11 metri" (Radio Sport Total FM) a avut o nouă reacţie scandaloasă vizavi de Simona, în cadrul emisunii pe care o realizează la postul de radio.

"Halep nu făcea altceva decât să dea mingea peste plasă"

Radu Banciu a desfiinţat-o Halep în urma căderii pe locul 6 în ierarhia WTA, comentând ştirea ca o confirmare a criticilor aduse sportivei în trecut: "Oameni mici, fără suflete, uşor de cumpărat, au ridicat-o pe soclu pe una care nu făcea altceva decât să dea mingea peste plasă. Dacă Simona Halep era acum numărul 1 mondial şi avea patru turnee de Grand Slam câştigate, toată lumea ar fi spus că sunt un tâmpit şi că am acuzat-o pe nedrept. Aş vrea să mi se recunoască meritele, pentru că am fost singurul om care a spus că nu ştie tenis", a fost reacţia incredibilă a lui Radu Banciu.

"E o jucătoare modestă şi va intra în rând cu celelalte"

Acesta nu s-a oprit aici, caracterizând-o în termeni duri pe jucătoarea în vârstă de 24 de ani, care se poate lăuda cu o finală de Grand Slam (Roland Garros 2014), dar şi cu 11 titluri WTA. Banciu a asociat-o Halep, fost număr 2 WTA în startul sezonului, cu "o fată care vinde gogoşari în piaţă", dar şi cu o "plăcintă dezumflată": "Halep e ca o fată care vinde gogoşari la piaţă şi apoi şterge repede masa. Nu lasă urât în urma ei, dar nu e nimic de capul ei, în afară de ambiţie. Acum nu văd niciun mare editorialist care să recunoască: «Avea dreptate Radu Banciu când a zis că e o proastă». Ca şi în cazul lui Bute, a câştigat nişte meciuri, dar nu e mare lucru de capul ei. E o jucătoare modestă care va intra în rând cu celelalte. Am avut dreptate şi astăzi nu este altceva decât o mare plăcintă care s-a dezumflat".

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.