Atac nemilos asupra Serenei Williams, în timpul Roland Garros 2019! Controversele au revenit, iar imaginea campioanei are de suferit: "Se pare că nu îi e suficient să câştige turnee. Penibil! Biata fată!"

28 mai 2019 20797 afişări Tenis
Atac nemilos asupra Serenei Williams, în timpul Roland Garros 2019! Controversele au revenit, iar imaginea campioanei are de suferit: "Se pare că nu îi e suficient să câştige turnee. Penibil! Biata fată!"
GALERIE (10 de imagini) VEZI GALERIA

Publicaţia Spectator.us a publicat un comentariu dur la adresa Serenei Williams, despre care nu a avut cuvinte foarte blânde. Jurnaliştii din SUA au taxat comportamentul, dar şi vestimentaţia campioanei din ultimii ani, iar totul a culminat cu vestimentaţia aleasă de jucătoare la această ediţie a Roland Garros. 

Serena Williams e acuzată de narcisism şi de o dorinţă prea mare de afirmare, chiar supărătoare. Sursa citată a lovit prin ironie şi a criticat campania agresivă de marketing pe care o face alături de sponsorii săi: "Anul trecut, Serena Williams a provocat controverse, din cauza vestimentaţiei 'Catwoman', iar în acest an campioana din tenis a purtat un costum tip zebră, pe care l-a prezentat printr-o alăturare de cuvinte: regina, zeiţa, mama, campioana. Deşi nu putem obiecta în privinţa ultimelor două, primele două sunt penibile.

Este o campanie de PR, desigur, dar oamenii sănătoşi simt că ego-ul Serenei Williams e uriaş. Când a fost întrebată despre acele cuvinte, Williams a explicat: 'Acelea sunt lucruri care contează foarte mult pentru mine şi care le amintesc celorlalţi, ştiţi voi, că pot fi campioni şi regine'

Se referă la oamenii normali, care nu sunt milionari şi vedete în sport. Williams a adăugat că 'este o sarcină greu de dus', dar 'asta înseamnă să fii Serena Williams'. Biata fată!

Se pare că pentru Williams triumful la turnee nu e suficient. Trebuie să se vobească despre ea, iar ea trebuie să se axeze şi pe alte subiecte: feminism, rasism. Ea trebuie să fie auzită de toată lumea, chiar şi de oamenii cărora nu le pasă de tenis, pentru a vinde suficient şi astfel să se simtă bine. Este vorba mai puţin despre justiţie socială, mai mult despre fală", scrie Spectator.us.

GALERIE FOTO cu echipamentul Serenei Williams, din acest an la Roland Garros

Serena Williams, "zebră" la Roland Garros 2019

Serena Williams a reuşit să atragă toate privirile şi la această ediţie a Roland Garros. În primul rând, datorită victoriei din primul tur împotriva sportivei din Rusia, Vitalia Diatchenko, scor 2-1, iar în al doilea rând datorită vestimentaţiei pe care Nike şi sportiva au ales-o pentru turneul francez.

La un an distanţă de la vestimentaţia controversată de la ediaţia din 2018, Serena Williams a surprins din nou şi i-a împărţit pe urmăritorii tenisului în două. Sportiva din SUA a fost îmbrăcată într-un costum tip zebră la primul meci de la turneul francez.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.