"Am făcut un pariu!" Tandemul Halep - Cahill, hohote de râs la conferinţa de presă. Întrebarea care i-a făcut să râdă pe amândoi

14 iun 2019 13040 afişări Tenis
"Am făcut un pariu!" Tandemul Halep - Cahill, hohote de râs la conferinţa de presă. Întrebarea care i-a făcut să râdă pe amândoi

Simona Halep (27 de ani, 8 WTA) şi Darren Cahill participă împreună, la Cluj, la un festival sportiv şi s-au amuzat tare la conferinţa de presă premergătoare evenimentului. Cei doi au întrerupt colaborarea, antrenor-jucător, la finalul lui 2018, pentru că tehnicianul australian a dorit să-şi ia un an sabatic pentru a fi alături de familia sa.

Halep şi Cahill au făcut un pariu în legătură cu prima întrebare care le va fi pusă în cadrul conferinţei de presă: ”Este posibilă o nouă colaborare între tine şi Darren Cahill?”, a fost întrebare care a făcut-o să râdă pe ”Simo”, care a explicat apoi şi motivul acestei reacţii. ”Am făcut un pariu cu Darren că aceasta va fi prima întrebare”.

Totuşi, australianul a răspuns, iar cuvintele sale sunt dătătoare de speranţă pentru Simona Halep, care a cucerit singurul său titlu de Mare Şlem alături de Darren Cahill. "Am pauză un an ca să stau cu familia, iar la finalul anului mă voi decide dacă revin în antrenorat. Dacă voi lua aceasta hotărâre, Simona va fi prima pe care o voi suna. Aş lucra alături de Daniel Dobre (n.r. actualul antrenor al Simonei Halep), nu singur", a declarat Cahill.

Simona Halep şi Darren Cahill participă la Sports Festival 2019, la Cluj, alături de Marius Copil, Fabio Fognini şi Daniela Hantuchova.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.