A scos lojele din sală!

26 feb 2009 31 afişări Comentează şi tu Tenis
A scos lojele din sală! A scos lojele din sală!

Supărat că a fost învins în lupta pentru preşedinţia FRT, Aurel Munteanu şi-a luat mâna de pe echipa de Cupa Davis.

Prima decizie a omului de afaceri sibian a fost incredibilă: a dat ordin să fie scoase lojele amenajate în Sala Sporturilor Transilvania de o echipă de muncitori plătită tot de el. Dezafectarea s-a produs în noaptea de marţi spre miercuri. „Aşa este! Panourile sunt depozitate acum în holul sălii.

Lojele pot fi ridicate din nou într-o singură zi, dar trebuie să fie plătiţi muncitorii”, a declarat directorul sălii, Victor Cornea.

Temerile sunt şi mai mari în privinţa cazării jucătorilor la hotelul Împăratul Romanilor, care aparţine tot lui Munteanu. „Nici nu ştiu dacă există un contract ferm între federaţie şi hotel”, a spus Ruxandra Dragomir. Fără contract, Munteanu ar putea să anuleze rezervarea sau să ceară un preţ foarte mare la cazare. „Ar fi o tragedie. Hotelul nu mai poate fi schimbat, pentru că există un protocol aprobat de forul internaţional”, a declarat un oficial.

”Există bani la MTS pentru Cupa Davis. Cei solicitaţi de federaţie prin programul de finanţare. O campanie de asemenea anvergură trebuia pusă la punct încă de anul trecut, nu în ultima săptămână”, Monica Iacob Ridzi, ministrul Tineretului și Sportului

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.