România, reprezentată la nivel înalt în tenisul de masă mondial. Beatrice Romanescu a fost aleasă într-o comisie importantă din cadrul ITTF

23 apr 2019 688 afişări Tenis de masa
România, reprezentată la nivel înalt în tenisul de masă mondial. Beatrice Romanescu a fost aleasă într-o comisie importantă din cadrul ITTF 2 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/28346/18098300/2/whatsapp-image-2019-04-23-at-15-46-13.jpg

Şcoala de tenis de masă face un excelent PR României la nivelul sportului mondial, iar specialiştii de afară încearcă să asimileze, la diferite evenimente, şi secretele care au transformat ţara noastă într-un adevărat laborator de campioni. Şi la nivel de conducere, reprezentanţii FRTM fac parte din structuri importante ale forului continental, dar şi mondial.

Ziua a doua a Campionatului Mondial de tenis de masă din Budapesta a programat şi Adunarea Genrală a Federaţiei Internaţionale (ITTF). Pe ordinea de zi a fost inclusă şi alegerea membrilor principalelor comitete ale forului sportului în care sportivii tricolori ridic ştacheta an de an la juniori şi seniori.

În cadrul şedinţei de luni, o întrunire care a durat peste 12 ore, Beatrice Romanescu a fost aleasă să facă parte din comitetul media al ITTF ca membru cu puteri depline. Şi Nicolae Ochiana a fost ales membru prin corespondenţă al Comisei Ştiinţifice şi Medicale din cadrul forului internaţional de tenis de masă.

România e prezentă în capitala Ungariei, la turneul găzduit de Hunexpo, cu nouă sportivi. Eliza Samara, Dana Dodean-Monteiro, Bernadette Szocs, Irina Ciobanu şi Adina Diaconu la feminin, Ovidiu Ionescu, Hunor Szocs, Cristi Pletea şi Rareş Sipoş la masculin. Cu meciuri la simplu, dublu şi dublu mixt, Mondialul continuă până dumincă.

În cadrul aceleiaşi şedinţe, SUA şi China au devenit gazde ale CM din 2021, respectiv 2022.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.