Şi-a chemat un Uber şi a fost la un pas să fie răpită! Cum s-a întâmplat totul: "Aveţi grijă, e o lume nebună!" | FOTO

23 mai 2019 12760 afişări Alte Sporturi
Şi-a chemat un Uber şi a fost la un pas să fie răpită! Cum s-a întâmplat totul: "Aveţi grijă, e o lume nebună!" | FOTO

Kayla Braxton, o femeie care s-a făcut cunoscută pe scena planetară datorită faptului că este crainic în WWE, cel mai mare show de wrestling, a trecut prin clipe neplăcute în urmă cu câteva zile, când şi-a chemat în Uber în încercarea de a ajunge acasă, de la aeroport.

Femeia spune că a fost la un pas să fie răpită, într-un mesaj postat pe internet în care atrage atenţia tuturor asupra celor întâmplate. Kayla Braxton şi-a chemat un taxi Uber la aeroport şi s-a urcat în maşina celui care a pretins că este şoferul său, dar de fapt nu era aşa.

Nu este cunoscut dacă cel care a încercat să o răpeasca pe Kayla Braxton a fost prins de autorităţi sau dacă aceasta a sesizat poliţia cu privire la această întâmplare.

"Doamnelor, aveţi mare grijă la aeroport când chemaţi un Uber sau Lyft (aplicaţie similară în SUA). Există persoane care păcălesc femeile şi le fac să creadă că sunt şoferii chemaţi şi apoi le răpesc! Un tip tocmai a încercat să facă acest lucru cu mine şi am ştiut din prima clipă ce se întâmplă. Aveţi grijă şi luaţi toate măsurile de precauţie necesare. Este o lume nebună", a scris Kayla pe contul ei oficial de Twitter.


 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.