Şase români la Campionatele Mondiale de Judo! Eurosport va transmite competiţia

12 sep 2018 698 afişări Alte Sporturi
Şase români la Campionatele Mondiale de Judo! Eurosport va transmite competiţia foto: IJF

Anul acesta Campionatele Mondiale de Judo vor putea fi urmărite în direct şi în reluare pe Eurosport 1, în perioada 20 – 27 septembrie. Competiţia va fi susţinută de o acoperire completă, atât la TV cât şi pe aplicaţia EurosportPlayer. Campionatele Mondiale de Judo de la Baku vor fi comentate si analizate la Eurosport de comentatorul sportiv, Teodor Avrămescu.

Eurosport a încheiat recent un parteneriat cu Federaţia Internaţională de Judo pentru o perioadă de trei ani pentru difuzarea competiţiilor organizate de aceasta. În urma parteneriatului care acoperă perioada 2018-2020, Eurosport va difuza rezumate şi momente din competiţiile majore ale calendarului internaţional de judo, printre care: Campionatele Mondiale, turnee Masters şi turnee de Grand Prix în 54 de ţări din Europa şi 16 pieţe din regiunea Asia-Pacific.

De asemenea, vori fi produse clipuri video de tipul „sport explainer” pentru a populariza regulile judoului. În plus, se vor prezenta cele mai importante momente şi competiţii premergătoare Jocurilor Olimpice de Vară din Tokyo 2020

Echipa României va fi prezentă la Baku în Azerbaidjan, cu un lot de şase sportivi

Din cei care vor face deplasarea la Campionatele Mondiale de Judo fac parte Alexandru Raicu – 73 kg, Daniel Natea – 100+ kg (argint la Cupa Europeană de Judo din iunie care a avut loc la Belgrad), Monica Ungureanu – 48 kg, Andreea Chiţu – 52 kg, Corina Ştefan (Căprioriu) – 57 kg (bronz la Cupa Europeană de Judo) şi Adelina Ştefan Dobre – 63 kg.

"Suntem încântaţi să primim echipa Eurosport ca pe unul dintre partenerii noştri principali în drumul spre Tokyo 2020. Acesta este un moment unic şi important pentru sportul nostru şi aşteptăm cu nerăbdare să aducem judoul de clasă mondială la Eurosport şi să împărtăşim valorile sportului nostru cu un nou public", a declarat preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo, Marius Vizer.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.