VIDEO Spectaculos! Adrenalină pe apă! Stejarii s-au dat în bărci de 500 de cai putere

15 sep 2011 617 afişări Rugby
VIDEO Spectaculos! Adrenalină pe apă! Stejarii s-au dat în bărci de 500 de cai putere VIDEO Spectaculos! Anrenament indedit pentru Stejari! S-au dat în bărci de 500 de cai putere

Miercuri, componenţii echipei naţionale de rugby au avut programat un antrenament de dimineaţă, după care toţi jucătorii împreună cu stafful au făcut plimbări cu bărci de 500 de cai putere pe un râu din Queenstown, informează frr.ro.

Antrenamentul a durat o oră şi jumătate timp în care Stejarii au lucrat mai multe exerciţii pentru meciul cu Argentina. La final, înaintaşii au exersat la jug, în timp ce treisferturile au efectuat exerciţii de tehnică individuală.

După-amiază, toţi membrii delegaţiei României s-au deplasat către râul Shotover unde au avut parte de o experienţă unică. "Stejarii" s-au plimbat cu bărci de mare putere prin canion. Rotirile la 360 de grade şi virajele în viteză pe lângă stânci au fost preferatele rugbyştilor.

"A fost super tare. Cred că a fost cea mai tare experienţă de până acum, cu foarte multă adrenalină. Am auzit că bărcile astea ating şi 90 de kilometri la oră, aşa că i-am cerut pilotului să dea mai tare, să vedem", a declarat centrul Ionuţ Dimofte, conform Mediafax.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.