"Stejarii" s-au înnoit! Vezi cum arată noul echipament al naţionalei de rugby

4 nov 2010 103 afişări Rugby
"Stejarii" s-au înnoit! Vezi cum arată noul echipament al naţionalei de rugby "Stejarii" s-au înnoit! Vezi cum arată noul echipament al naţionalei de rugby
GALERIE (5 de imagini) VEZI GALERIA

Începând de astăzi, Federaţia Română de Rugby are o nouăidentitate vizuală creată să reprezinte caracterul elitist,curajul, disciplina şi fair-play-ul acestui sport. Noul logo estede culoare albastră şi porneşte de la două elemente de bază: frunzade stejar şi balonul de rugby, totul creat pro bono de cătrecompania Brandient.

"Începând cu meciul Uruguay- România din 13 noiembrie, echipanaţională de rugby va juca sub o nouă identitate vizuală, care nedorim să fie de bun augur de acum înainte, la orice competiţie lacare vom participa. Mingea de rugby va purta pentru echipa noastrăo cunună de frunze de stejar, ca simbil al curajului, hotărârii şiforţei românilor în joc. Noi ştim însă că oricât de inspirată esteaceastă nouă identitate a Federaţiei, noi suntem cei care îi vomaduce gloria, noi - jucători, antrenori, conducători - prinperformanţa, atitudinea şi victoriile noastre o vom face celebră şirecunoscută la nivel mondial", a declarat Alin Petrache,preşedintele FRR.
În cadrul evenimentului a fost prezentat şi noul echipament de jocal primei reprezentative, echipament pentru jocurile de pe terenpropriu, cel pentru partidele din deplasare şi cel de prezentare. Patru dintre "stejari", Stelian Burcea, Valentin Calafeteanu, DănuţDumbravă şi Florin Vlaicu.

Echipa de rugby a României va întâlni reprezentativa Uruguayului înbarajul decisiv pentru calificarea la Cupa Mondială din 2011.Partida tur este programată pe 13 noiembrie la Montevideo, în timpce returul va avea loc pe 27 noiembrie la Bucureşti.
Delegaţia României va pleca spre Roma, duminică, în jurul orei14.00, unde cei 12 jucători care evoluează în străinătate vor facejoncţiunea cu restul lotului. De la Roma, delegaţia va pleca spreBuenos Aires (Argentina), unde "stejarii" se vor pregăti în zilelede 8, 9 şi 10 noiembrie. După cele trei zile de pregătire dinArgentina, întreg lotul se va deplasa cu avionul spreMontevideo.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.