Rugbyştii Tincu şi Carpo, cei mai buni jucători din anul 2010

30 dec 2010 40 afişări Rugby
Rugbyştii Tincu şi Carpo, cei mai buni jucători din anul 2010 Rugbyştii Tincu şi Carpo, cei mai buni jucători din anul 2010

Rugbyştii Marius Tincu şi Daniel Carpo vor împărţi distincţia deJucătorul anului 2010, după ce în clasamentul final, întocmit deFederaţia Română de Rugby, cei doi au reuşit să adune acelaşi numărde puncte, informează site-ul oficial al forului despecialitate.

Cei zece jucători nominalizaţi au primit puncte în funcţie depoziţia ocupată după votul fanilor. De asemenea, membrii AsociaţieiInternaţionalilor de Rugby au alcătuit un clasament în carejucătorii au fost punctaţi. Clasamentul final a fost realizat pebaza numărului total de puncte primite de fiecare jucător.

Astfel, prima poziţie a clasamentului a fost împărţită de MariusTincu şi Daniel Carpo, care au obţinut câte 18 puncte. Pe loculsecund s-a situat colegul lui Tincu de la Perpignan, Ovidiu Toniţa,în vreme ce Valentin Ursache şi Dănuţ Dumbravă îşi împart ultimatreaptă a podiumului.

Daniel Carpo, care în acest an a făcut parte din echipa naţională aRomâniei şi a fost căpitanul echipei Farul Constanţa şi aStejarilor Bucureşti, s-a declarat onorat de faptul că a fostnominalizat printre cei mai buni rugbyşti din ţară. "Am fost onoratsă văd că am fost nominalizat printre cei mai buni jucători români.E o mare realizare care mă obligă la mai mult. Sunt bucuros deacest premiu pentru că am avut un an reuşit şi le mulţumesc tuturorcelor care m-au votat", aspus Carpo.

Marius Tincu a afirmat că distincţia primită din partea FRRreprezintă o recompensă pentru evoluţia sa din acest an: "Acestpremiu înseamnă foarte mult pentru mine. Este o recompensăpersonală şi colectivă. Datorită colegilor am reuşit aceastăperformanţă. Le mulţumesc celor care m-au votat şi sper să fimsănătoşi cu toţii şi să facem un Campionat Mondial cât se poate debun".

La secţiunea Antrenorul anului 2010, tehnicianul echipei CSMŞtiinţa Baia Mare, Eugen Apjok, a obţinut punctaj maxim şi şi-aadjudecat trofeul.

Tudorel Bratu a fost desemnat Juniorul anului 2010, după ce aobţinut 12 puncte din 12 posibile.

Arbitrul anului 2010 este Vlad Iordăchescu.

Sursa: Mediafax

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.