Arbitrul român care a fost agresat de spanioli a fost surprins într-o altă ipostază compromiţătoare | VIDEO Iordăchescu punea presiune pe arbitrii unui meci disputat între România şi Portugalia

23 mar 2018 4900 afişări Rugby
Arbitrul român care a fost agresat de spanioli a fost surprins într-o altă ipostază compromiţătoare | VIDEO Iordăchescu punea presiune pe arbitrii unui meci disputat între România şi Portugalia

Vlad Iordăchescu, arbitrul român care a condus partida de rugby dintre Belgia şi Spania (încheiată cu 18-10, rezultat care i-a calificat pe ”Stejari” la Cupa Mondială din 2019), este un personaj foarte atent monitorizat în aceste zile. Cotidianul spaniol ”El Confidencial” a descoperit faptul că Iordăchescu ar fi pus presiune pe arbitrii semifinalei România - Portugalia (16-21) de la Campionat European U20, organizat anul trecut la Bucureşti.

În semifinalele turneului final respectiv s-au înfruntat Spania – Rusia şi România – Portugalia. În timp ce tricolorii jucau, delegaţia spaniolă se afla în tribună şi îşi urmărea posibila adversară din finală. ”Jucătorii au observat atitudinea vehementă a unui tip într-o cămaşă brună, care se plimba dintr-o parte în alta la marginea terenului, comentându-i arbitrului de linie la fiecare decizie. O parte din staff-ul tehnic şi jucătorii spanioli care se aflau în acea zonă şi-au dat seama că susţinătorul român care îl urmărea şi îl insulta pe arbitrul de linie este acelaşi arbitru aflat la centrul partidei Spania – Belgia. În pauza meciului de la tineret, Iordăchescu a sărit pe teren ca membru al echipei României şi a vorbit cu mai mulţi jucători.

Pe măsură ce meciul s-a apropiat de sfârşit, tensiunea a crescut, iar insultele în limba engleză şi protestele lui Iordăchescu faţă de arbitri au crescut şi ele. Până la punctul în care la 31:35 din repriza a doua a fost nevoie de oprirea meciului. În acel moment, Iordăchescu a început să dezbată deciziile arbitrilor”, a notat cotidianul spaniol. Subiectul prezentat de ”El Confidencial” a fost însoţit şi de un film video.

Vlad Iordăchescu este arbitrul român a fost agresat la finalul partidei Belgia – Spania 18-10 de jucătorii iberici. Lui i s-a reproşat că a fluierat în aşa fel încât să iasă rezultatul necesar pentru calificarea României la Cupa Mondială.

VIDEO AICI

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.