Premierul Ponta, la Târgu Secuiesc, unde fiul său a participat la Campionatul Naţional de Karting

3 aug 2014 12402 afişări Comentează şi tu Alte Sporturi
Premierul Ponta, la Târgu Secuiesc, unde fiul său a participat la Campionatul Naţional de Karting

Premierul Victor Ponta s-a aflat, duminică, timp de câteva ore, la Târgu Secuiesc, în judeţul Covasna, într-o vizită privată, el asistând la a patra etapă a Campionatului Naţional de Karting, în care este înscris şi fiul său, Andrei.

Sâmbătă şi duminică a avut loc la Târgu Secuiesc, în judeţul Covasna, etapa a patra a Campionatului Naţional de Carting Viteză pe Circuit, organizat de Federaţia Română de Karting.

Premierul Victor Ponta a asistat la competiţie, în care a fost înscris şi fiul său, Andrei, legitimat la echipa Real Racing, clasa Mini.

Victor Ponta a declarat jurnaliştilor că este mândru de copilul său, aşa cum sunt toţi părinţii mândri de copiii lor, şi că se bucură că fiul său are o pasiune.

Premierul a subliniat că este important să fie cât mai mulţi copii care să facă sport.

Întrebat dacă are timp şi pentru familie, Ponta a răspuns că întotdeauna îşi găseşte timp pentru aceasta.

"Întotdeauna îmi găsesc timp pentru familie. Desigur, ei sunt principalele victime ale faptului că am atât de multe lucruri de făcut, dar când sunt lucruri importante întotdeauna las orice altceva. Mi-a zis că este foarte important ca să fiu alături de el la cursa asta, a fost o cursă importantă, şi cred că s-a bucurat", a spus premierul.

El a menţionat că cei doi copii ai săi, Andrei şi Irina, îl susţin să devină preşedinte, pentru că atunci o să stea mai mult timp cu ei.

"Asta a fost o înţelegere dintre noi. M-au întrebat şi el, şi Irina, din ce funcţie am mai mult timp pentru ei şi atunci ei mă susţin pentru aceea funcţie", a afirmat Victor Ponta.

La evenimentul sportiv au fost prezenţi şi ministrul Apărării, Mircea Duşa, şi prefectul de Covasna, Marius Popica.

Victor Ponta este pasionat de cursele de raliu, iar în ultimii ani a participat, ca şi copilot, la diverse competiţii.

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.