Naţionala masculină de sabie, eliminată în optimile Campionatului Mondial de Scrimă

24 iul 2018 394 afişări Alte Sporturi
Naţionala masculină de sabie, eliminată în optimile Campionatului Mondial de Scrimă

Echipa masculină de sabie a fost învinsă, în optimile Campionatului Mondial, de Franţa, cu 45-43.

La Campionatul Mondial care se desfăşoară la Wuxin, în China, naţionala masculină de sabie a fost formată din Iulian Teodosiu, Alin Badea, Tiberiu Dolniceanu şi George Dragomir. Reprezentanţii noştri s-au văzut conduşi încă din startul duelului cu Franţa. Teodosiu nu a reuşi să ia punct în primul schimb, câştigat de adversar cu 5-0. A urmat Dolniceanu, care a recuperat, iar România venise la 4 lungimi, 10-6. Ulterior, duelul s-a echilibrat, iar la mijlocul concursului, România conducea cu 25-24.

Sportivii noştri au întrat în a doua parte foarte bine şi a reuşit să câştige primul schimb. Dolniceanu şi-a dominat adversarul şi mărea ecartul la 3 puncte, 30-27. Au urmat Alin Badea şi Iulian Teodosiu care au pierdut, iar înaintea ultimului asalt Franţa conducea cu 40-36. Dolniceanu a revenit pe covor, dar prestaţia sa nu a fost sufiecientă pentru victorie. Adversarii s-au impus cu scorul de 45-43.

Tot în optimile competiţiei a fost eliminată şi naţionala de spadă feminin.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.