Mihai Leu merge la Cluj Napoca să îl susţină pe Benny: "Sunt convins că va avea succes şi în box"

31 mai 2019 97 afişări Alte Sporturi
Mihai Leu merge la Cluj Napoca să îl susţină pe Benny: "Sunt convins că va avea succes şi în box"

Primul campion mondial român la box profesionist din istorie, Mihai Leu, îi va face galerie lui Benny Adegbuyi joia viitoare, la Cluj-Napoca, atunci când cel poreclit Mister Gentleman va disputa al patrulea său meci pe reguli de box în cadrul galei Dynamite Fighting Show.

Neînvins în cariera de pugilist la profesionism, acolo unde a deţinut centura supremă WBO, Mihai Leu s-a axat în ultimele două decenii pe participarea în competiţiile automobilistice, dar şi în ceea ce priveşte organizarea lor. Mai mult, de anul trecut, este promotorul Campionatului Naţional de Super Rally, concept iniţiat chiar de el.

La prima etapă din 2019, organizată la Mangalia, unul dintre invitaţii lui Leu a fost chiar Benny Adegbuyi, în prezent pe locul 2 în topul mondial al challengerilor pentru centura Glory deţinută de Rico Verhoeven. Benny chiar a fost copilot pentru Leu într-una dintre manşele oficiale de calificări şi i-a purtat noroc acestuia, fostul pugilist reuşind să încheie pe prima poziţie la grupa la care care a fost repartizat cu al său Ferrari 458 Challenge.

Săptămâna viitoare, la Cluj-Napoca, Benny va disputa al patrulea său meci de box profesionist, carieră pe care a dezvoltat-o în paralel cu kickboxingul începând din 2017. În primele trei confruntări, gigantul originar chiar din Cluj-Napoca a obţinut tot atâtea victorii, toate prin KO, iar Mihai Leu are numai cuvinte de laudă la adresa sa.

"Voi merge la Cluj-Napoca să fiu alături de el şi sunt convins că va fi un mare sportiv şi în box, nu doar în kickboxing, acolo unde e deja un nume internaţional. Am încredere că va obţine o nouă victorie şi se va îndrepta spre ceea ce şi-a propus", a declarat Leu, care este unul dintre puţinii pugilişti din istorie care s-a retras fără să cunoască gustul înfrângerii.

Gala Dynamite Fighting Show de pe 6 iunie va avea ca main-event confruntarea pe reguli K-1  dintre Cătălin Moroşanu şi Daniel Sam. Este un duel revanşă între aceştia după ce în urmă cu trei ani, în Puerto Rico, britanicul a fost declarat câştigător după o decizie controversată. Biletele pentru gală sunt disponibile pe www.bilete.ro.
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.