Mesajul surprinzător primit de Nadia Comăneci de la Dylan, fiul ei de 12 ani: "Acum câteva săptămâni mi-a spus că jumătate din viaţa lui eu sunt plecată"

14 dec 2018 8667 afişări Comentează şi tu Alte Sporturi
Mesajul surprinzător primit de Nadia Comăneci de la Dylan, fiul ei de 12 ani: "Acum câteva săptămâni mi-a spus că jumătate din viaţa lui eu sunt plecată"

În cadrul interviului eveniment pe care i l-a acordat lui Marius Tucă, Nadia Comăneci (57 de ani) a dezvăluit mesajul delicat pe care fiul său de doar 12 ani, Dylan, i l-a transmis în urmă cu două săptămâni.

Plecată din România în Statele Unite ale Americii cu puţin timp înaintea izbucnirii Revoluţiei din 1989, cea mai bună gimnastă din istoria ţării noastre s-a stabilit peste Ocean şi a întemeiat alături de Bart Conner o familie frumoasă. Acum, Nadia, Bart şi fiul lor trăiesc în linişte, duc o viaţă foarte bună, dar există şi un detaliu pe care micuţul Dylan l-ar vrea schimbat: "Avem un copil de 12 ani care mi-a mărturisit acum câteva săptămâni că jumătate din viaţa lui eu sunt plecată. Printre cei care călătoresc cel mai mult şi spun nu la multe evenimente pentru că trebuie să gaseşti un echilibru între ceea ce este important în viaţa ta, iar acum lucrul cel mai important este copilul, dar trebuie să găseşti moment pentru tine, moment pentru familie, pentru că numai aşa îţi poţi găsi un echilibru şi lucrul acesta l-am învăţat din sport", a mărturisit Nadia, pentru ca mai apoi să vorbească despre rutina zilnică în care e implicată: "Eu îl pregătesc dimineaţă pentru şcoală, îi fac lunch-ul, îi pregătesc hainele, pregătesc de fapt micul dejun şi pentru el şi pentru Bart. Eu mă las la sfârşit, şi, în momentul în care ei au plecat spre şcoală, atunci mă ocup de mine şi de ce este prin casă. Iar eu îl iau de la şcoală şi îl îndrum spre casă sau spre office, că de multe ori vine la office pentru că are foarte multe animale acolo de care trebuie să aibă grijă".

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.