Mesajul incredibil transmis de Mircea Badea înainte să fie trimis în lumea viselor: cuvintele pentru care a plătit, de fapt, atât de scump

3 feb 2019 51304 afişări Alte Sporturi
 Mesajul incredibil transmis de Mircea Badea înainte să fie trimis în lumea viselor: cuvintele pentru care a plătit, de fapt, atât de scump

Knock-out-ul devastator în doar cinci secunde primit de Mircea Badea sâmbătă după-amiază de la Teodor "Tedi" Emi nu a venit întâmplător. Conflictul dintre cei doi îşi are originea în 2014, când realizatorul Antenei 3 a avut o atitudine violentă faţă de motociclist şi de unii dintre prietenii acestuia.

Acum cinci ani, Badea şi Emi au mai stat faţă în faţă în ring, iar deznodământul nu a fost atât de dureros, omul de televiziune abandonând partida când şi-a dat seama că nu are nicio şansă. De unde a izvorât, totuşi, conflictul care a dus, în cele din urmă, la bătaia zdravănă primită de Badea?

În 2014, în timp ce Badea se afla în direct şi realiza o nouă ediţie a emisiunii "În gura presei" de la Antena 3, mai mulţi motociclişti şi-au turat motoarele în faţa sediului televiziunii pentru a protesta faţă de atitudinea agresivă pe care Badea a avut-o faţă de unul dintre ei. Aflat în direct, Badea s-a umflat în pene, susţinut subtil de colegii de platou, printre care şi Mihai Gâdea: "Prietene, eu p-ăsta îl caut acasă. Să moară în chinuri groaznice şi să le sărim cu picioarele pe cap!", a fost mesajul violent al omului de televiziune.

Apoi, Teodor Emi, fost campion naţional de Muay Thai, l-a invitat pe Badea să rezolve conflictul bărbăteşte, în ring. S-a întâmplat în 2014, iar înfrângerea lui Badea a fost mult mai uşor de digerat.În ultimele săptămâni, însă, conflictul dintre cei doi a revenit în atenţie, iar Emi i-a adresat lui Mircea Badea o nouă invitaţie la bătaie. Aşa s-a ajuns la un final mult mai dureros, cu celebrul prezentator TV lăsat inconştient pe podea şi având nevoie de intervenţia medicilor pentru a fi repus pe picioare.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.