Mayweather a rupt tăcerea! Ce spune despre bătaia generală de la gala UFC 229: "Sunt destul de sigur că se va întâmpla acest lucru. Va fi o nebunie"

10 oct 2018 6772 afişări Alte Sporturi
Mayweather a rupt tăcerea! Ce spune despre bătaia generală de la gala UFC 229: "Sunt destul de sigur că se va întâmpla acest lucru. Va fi o nebunie"

Floyd Mayweather a rupt tăcererea după incidentele de la gala UFC 229, spunând că se vor acorda amenzi uriaşe pentru Khabib şi oamenii săi.

"McGregor este un adversar dificil, dar oponentul lui McGregor (n.r Khabib) a sărit din ring şi s-a luat la bătaie cu oameni din public... foarte neprofesionist. Va fi o amendă uriaşă, sunt destul de sigur. La meciul meu cu Zab Judah a fost un o confruntare generală în ring şi a urmat o amendă uriaşă. Daca nu greşesc, a fost o amendă din şapte cifre. Iar la meciul meu s-au contrat câţiva oameni din staff, la meciul lui McGregor s-a ieşit din ring în public şi acolo a fost bătaia. Amenda va fi una nebună", a spus Floyd Mayweather, pentru ITP Live, citat de Sport.ro.

După ce l-a făcut învins pe Conor McGregor în runda a patra a main event-ului de duminică dimineaţă, sportivul rus a sărit din cuşcă direct în zona în care se afla echipa irlandezului, iar totul a degenerat. Dana White a spus că indiferent de rezultatul anchetei, vor exista amenzi record pentru cei care au fost implicaţi în bătăia generală de la marginea octagonului. Khabib şi-a cerut scuze la conferinţa de presă de la final pentru cele petrecute, dar a ţinut să sublinieze faptul că a fost provocat de staff-ul lui McGregor. Irlandezul a încercat mai mereu să-l ia peste picior pe sportivul din Daghestan, care însă i-a răspuns în cuşcă. Cu 27 de victorii din tot atâtea lupte, Khabib trebuie să aştepte finalul anchetei interne pentru a afla cum va fi pedepsit după gestul nesăbuit de la finalul Galei UFC 229.

Întreg scandalul a plecat de la Dillan Danis, antrenorul lui McGregor, care l-a jignit pe Khabib şi a atras reacţia violentă a rusului. UFC a plătit bursa lui McGregor, trei milioane de dolari, dar a decis să reţină banii cuveniţi lui Khabib, două milioane de dolari, până la finalizarea anchetei. Trei dintre oamenii lui Khabib au fost arestaţi şi duşi la închisoare. Ei s-ar putea alege cu ridicarea vizelor pentru SUA.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.