Luptătorul care l-a făcut praf pe Mircea Badea a trecut la dezvăluiri: „M-a enervat că râdea de mine”. Teodor Emi s-a destăinuit într-un interviu. Singurul lucru de care îi pare rău: „Nu am văzut un KO cum și-a luat el…”

Autor: Dan Mirea Publicat: 05 Feb. 2019, 15:22 Actualizat: 05 Feb. 2019, 18:19 Alte Sporturi
Luptătorul care l-a făcut praf pe Mircea Badea a trecut la dezvăluiri: „M-a enervat că râdea de mine”. Teodor Emi s-a destăinuit într-un interviu. Singurul lucru de care îi pare rău: „Nu am văzut un KO cum și-a luat el…”

Teodor Emi, luptătorul care l-a făcut KO în 5 secunde pe Mircea Badea sâmbătă, într-un meci demonstrativ desfășurat într-un mall din Capitală, a oferit mai multe explicații despre momentele premergătoare evenimentului care era să se încheie tragic pentru agresivul prezentator de la A3. Campion la arte marțiale și, în timpul liber, pasionat de motociclism, Emi a vorbit despre metodele mai puțin ortodoxe folosite de omul de televiziune pentru a-l provoca, dar a și recunoscut că și-ar fi dorit să-l țină pe Badea în momentul în care acesta s-a prăbușit la podea, pentru a evita o dramă. 

Prezentatorul postului Antena 3, Mircea Badea, a fost făcut sâmbătă KO într-un meci demonstrativ de kick-boxing, după 5 secunde. Teodor „Tedi” Emi îl mai bătuse tot prin abandon și acum 4 ani pe Mircea Badea. La momentul respectiv s-a ajuns la confruntare într-un meci de kick-boxing după ce, deranjat că Emi se plimba cu motocicleta prin fața sediului A3, Mircea Badea a declarat în emisiune: „Prietene, dacă vin după tine, o să plângă mă-ta!”. Acum, Tedi l-a pus acum pe podea pe guralivul angajat al A3 în 5 secunde. Reacția lui Mircea Badea, pe Facebook.

La trei zile de la întâlnirea din ring, care a avut loc într-un centru comercial din București, motociclistul luptător a acordat un interviu pentru wowbiz.ro.

Cum s-a ajuns ca cei doi să fie față în față pe un teren care îl avantajează clar pe Teodor Emi: „Nu știu exact motivul lui de a lupta, dar pot să presupun. Am pus o postare pe facebook, la sfârșitul anului, privind niște accidentari destul de urâte ale mele. (…) Cred că asta i-a dat curaj lui Badea și, la câteva zile, exact când mi-am scos copcile, a venit propunerea promotorului Cristian Iordache pentru acest meci.

Gala a fost organizată pe reguli de kick-boxing K1, noi am luptat pe sistem de kickboxing profesionist care include lovituri de pumn și picior asupra tuturor zonelor corpului, lovituri de genunchi și o singură lovitură de genunchi din clinci. Eu, fiind multiplu campion de muay-thay și antrenându-mă în Thailanda cu niște legende ale acestui sport, m-am specializat pe loviturile de genunchi, acestea sunt punctul meu forte. Lovitura aplicată a fost chiar cu genunchiul bolnav”.

Luptătorul susține că nu a încasat bani de pe urma acestui meci demonstrativ: „Meciul nu a fost foarte promovat. Nu am luat bani pentru lupta asta… Voiam să închei discuția asta, pentru că mă durea capul! Eu am făcut o înțelegere reciproc avantajoasă din alte puncte de vedere. Cel puțin din partea mea, cu promotorul Cristian Iordache”

Citește și: VIDEO | Prima apariție la TV a lui Mircea Badea după șocul suferit în ring. Ce a spus în direct pe post

Sportivul susține că a avut parte de mai multe șicane înainte de meci: „Mircea a trimis, la început, niște copii sau, pot să presupun, pentru că el a tot spus că o să primesc niste provocări… Dupa aceea au început tot felul de copii, mai mult sau mai puțin sănătoși la cap, să îmi scrie provocări pe facebook. Eu i-am lăsat în plata lor, mi-am făcut meciurile mele. Dar, în cei 4 ani cred că a avut destul timp sa se antreneze. Nu știu, e discutabil ce și cu cine s-a antrenat. Am auzit că a fost o perioadă la sală la faimosul boxer Mayweather, în America, dar… Pot să presupun că nu a fost constant în antrenamente și, în al doilea rând, nu are experiența mea. Cred că experiența a facut marea diferență. Asta a fost si motivul disputei. El a criticat niște sportivi care muncesc foarte mult. Eu am muncit foarte mult ca să ajung la aceste rezultate”.

  • Teodor Emi susține că nu și-ar mai dori o a treia luptă și speră ca vedeta Antenei 3 să-și fi învățat lecția.

„Copilărește, dar se adună chestiile astea… M-a enervat că râdea de mine că nu am reușit să îl bat bine prima dată, când am fost mai degajat. M-a enervat că a zis că o să primesc provocări și îmi trimitea tot felul de copii sau tot felul de ciudați ca să mă provoace. M-a enervat că mi-a lansat provocarea exact când am fost accidentat, toate acestea m-au făcut să îl iau puțin mai în serios, de data asta. Mai ales că eu credeam, din momentul ce a cerut revanșa și în ring – pentru că asta a și fost disputa, în primul meci, că dacă era în ring se termina mai repede – că vine foarte pregatit. Credeam că o sa fie un pic mai greu… Nu ma îndoiam, la nivelul meu de experiență, că nu o să câștig, dar mă gândeam că o să fie un pic mai greu și el, fiind om de televiziune, știe să managerieze anumite știri. Adică, dacă el îmi prindea o lovitură, două, așa cum a fost în primul meci – când deși nu mi-a prins nicio lovitură s-a tot agățat de chestia că nu l-am batut destul de repede – ar fi dat imaginea asta de o sută de ori, chiar dacă pierdea. Asta m-a și întărâtat și m-a făcut să îl iau un pic in serios”

Cum l-a înfrânt luptătorul pe realizatorul Antenei 3: „Tactica se abordeaza în funcție de adversar. L-am simțit foarte slab pregătit. El, în primul meci, a stat în garda normală, cu stângul în față. Acum, el a stat cu dreptul în față și-a schimbat garda, ceea ce înseamnă să te reinventezi, ca să zic așa. Iar el, la 40 de ani și cu experienta pe care o avea, nu avea cum să se reinventeze. Eu bănuiesc că el și-a schimbat garda special pentru a lovi cu piciorul de forță, piciorul stâng, chiar pe piciorul meu lovit. Prima mea lovitură, acel low-kick, i-a mutat piciorul din loc. Și chiar mă așteptam – pentru că tactica mea este, de obicei, să lovesc foarte tare pe coapsă, cum am dat mai multe KO în meciuri anterioare – să blocheze, dar am văzut că stătea cu piciorul foarte moale… Nu i-am simțit o reacție… Si atunci am trecut la combinație. Mircea Badea s-ar putea bate cu oameni neantrenați, ar avea o șansă… Poate cu colegul lui, Ciuvică. Posibil ar câștiga, are totuși o pregătire de ani mulți de arte marțiale”

Citește și: „Coșmarul lui Mircea Badea, groggy! VIDEO | Momentul în care Teodor Emi e făcut K.O. și reacția incredibilă a vedetei Antena 3: „Distrugerea acestui golan tupeist. A venit salvarea să-i pună oxigen să nu crape”

Regretul lui Teo după luptă: „Efectul loviturii asupra lui a fost destul de puternic. A fost un KO foarte puternic și, sincer, chiar nu vă spun ca să mă pun bine cu el sau să vreau să par eu băiatul bun sau alte chestii… Dar, dacă aș fi știu de dinainte că o să pice atât de rău, l-aș fi ținut. Sincer. Adică, chiar a cazut foarte urat. I-am țintit fix bărbia. El s-a și lăsat un pic și asta a amplificat impactul. Adică el, practic, a dat un pic cu capul în genunchiul meu. Eu am vrut să îi dau cu genunchiul în cap, iar el a dat cu capul în genunchi. Lovitura a fost cam de nota 9,5. Eu am dat cam de 8, mai ales că forța e mai mare la corp decât la cap, dar având în vedere că el a dat cu capul în genunchi, de la 8 s-a ridicat cam la 9,5. Nu am stat să îl număr, eu vorbeam cu elevul meu care stătea cu mine la colț, mă uitam prin sală, nu am stat să număr. Dar, cred, după ce am văzut filmarea, cred că a stat 5-10 secunde, a stat sigur. Dupa aceea, este normal sa nu te lase (sa te ridici, n. red.), ar fi fost chiar o crimă să îl lase. Deci el nu mai era în stare să continue meciul sub nicio formă. Putea să aibă urmări foarte grave… (…) Cand l-am vazut leșinat, căzut, am fost uimit. Am fost uimit de efectul loviturii, chiar nu mă așteptam. Din experiența mea de 18 ani de arte marțiale nu am vazut un KO cum și-a luat Mircea Badea, să cadă cu capul așa… Dacă era să știu dinainte, chiar l-aș fi prins”.

„Am vorbit după meci. I-am reproșat faptul că am primit tot felul de provocări și nu a venit el personal. El a zis că nu i-a trimis el, deși se cam leaga, e cam mare coincidența să spună că voi primi provocări și să și apară tot felul de măscărici… I-am urat multă sănătate și noroc în viață”, a încheiat Teodor Emi, pentru wowbiz.

Mircea Badea și „Tedi” s-au mai înfrunat și în 2014, când tot motociclistul a ieșit învingător. Conflictul dintre cei doi a pornit în 2014, când Mircea Badea l-a jignit pe „Tedi”. Motociclistul, care e și campion național de Muay Thai, l-a provocat pe Mircea Badea la un meci în ring. De fiecare dată, Mircea Badea a fost pus la pământ de „Tedi”, care a doua oară a părut dezamăgit că totul s-a sfârșit după doar cinci secunde.

 

Autor: Dan Mirea Publicat: 05 Feb. 2019, 15:22 Actualizat: 05 Feb. 2019, 18:19 Alte Sporturi
Pe aceeași temă
Serghei Mizil, convocat la șpriț de Gino Iorgulescu, după aventurile amoroase cu femei și băutură
Serghei Mizil, convocat la șpriț de Gino Iorgulescu, după aventurile amoroase cu femei și băutură
Imagini de la momentul teribilului accident în care au murit două fetiţe. Cum s-a petrecut tragedia VIDEO
Imagini de la momentul teribilului accident în care au murit două fetiţe. Cum s-a petrecut tragedia VIDEO
Tiger Woods, recuperare anevoioasă. Noi detalii despre starea de sănătate a sportivului, în urma accidentului rutier din Los Angeles. FOTO
Tiger Woods, recuperare anevoioasă. Noi detalii despre starea de sănătate a sportivului, în urma accidentului rutier ...
BREAKING NEWS | Fosta echipa a lui Cosmin Olaroiu s-a desfiintat la doar 3 luni dupa ce a castigat titlul in China! Anunt BOMBA
BREAKING NEWS | Fosta echipa a lui Cosmin Olaroiu s-a desfiintat la doar 3 luni dupa ce a castigat titlul in China! Anunt ...
Semnificația florilor de primăvară. Ce plantă se oferă pentru a cere iertare
Semnificația florilor de primăvară. Ce plantă se oferă pentru a cere iertare
E de-a dreptul tulburător. Ce pensie are fiul lui Nicolae Ceaușescu
E de-a dreptul tulburător. Ce pensie are fiul lui Nicolae Ceaușescu
Umilinţă cruntă pentru Rareş Bogdan! Dezvăluiri şoc despre europarlamentar. Gata cu hoţiile
Umilinţă cruntă pentru Rareş Bogdan! Dezvăluiri şoc despre europarlamentar. Gata cu hoţiile
VIDEO: Imagini cu accidentul în care două fete au fost ucise pe trotuar, în cartierul Andronache
VIDEO: Imagini cu accidentul în care două fete au fost ucise pe trotuar, în cartierul Andronache
Toni Grecu, mesaj pentru cei care nu cred în COVID: „Să dea Dumnezeu să…”
Toni Grecu, mesaj pentru cei care nu cred în COVID: „Să dea Dumnezeu să…”
Cele mai OTRĂVITOARE flori. Se dau frecvent de 1 MARTIE, dar patru dintre ele te pot OMORÎ. Sunt preferatele multor oameni
Cele mai OTRĂVITOARE flori. Se dau frecvent de 1 MARTIE, dar patru dintre ele te pot OMORÎ. Sunt preferatele multor oameni
Pedeapsa uluitoare primită de familia unui adolescent din Coreea de Nord prins în timp ce se uita la un clip pentru adulți
Pedeapsa uluitoare primită de familia unui adolescent din Coreea de Nord prins în timp ce se uita la un clip pentru adulți
A MURIT. Tragedia care a șocat showibiz-ul. Doliu pentru Dorian Popa
A MURIT. Tragedia care a șocat showibiz-ul. Doliu pentru Dorian Popa
EXCLUSIV. Meciul la care spectatorii români ar putea reveni în tribune. Prefectul Capitalei: 'La sfârșitul lui martie'
EXCLUSIV. Meciul la care spectatorii români ar putea reveni în tribune. Prefectul Capitalei: 'La sfârșitul lui martie'
Lidl ÎNCHIDE agenţia din România. ”Lidl Tour îşi va înceta activitatea în România”
Lidl ÎNCHIDE agenţia din România. ”Lidl Tour îşi va înceta activitatea în România”
Motivul surprinzător pentru care ejaculezi prea devreme. 20 de cauze ale ejaculării premature
Motivul surprinzător pentru care ejaculezi prea devreme. 20 de cauze ale ejaculării premature
Cel mai grav ACCIDENT RUTIER din 2021. Cineva a filmat momentul: ”Uite, se chinuie să-l scoată...” - VIDEO
Cel mai grav ACCIDENT RUTIER din 2021. Cineva a filmat momentul: ”Uite, se chinuie să-l scoată...” - VIDEO
A mers la benzinărie și a văzut că pompa de carburant avea debit mic. Când a aflat de ce a avut un șoc!
A mers la benzinărie și a văzut că pompa de carburant avea debit mic. Când a aflat de ce a avut un șoc!
Raportul SUA privind asasinarea jurnalistului Jamal Khashoggi. Prinţul Arabiei Saudite, Muhammad bin Salman, desemnat responsabil pentru aprobarea operaţiunii | DOCUMENT
Raportul SUA privind asasinarea jurnalistului Jamal Khashoggi. Prinţul Arabiei Saudite, Muhammad bin Salman, desemnat responsabil ...
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
De ce a fost lăsată să plece şoferiţa care a omorât două fetiţe aflate pe trotuar. Procuror: Era bătută şi în şoc
De ce a fost lăsată să plece şoferiţa care a omorât două fetiţe aflate pe trotuar. Procuror: Era bătută şi în şoc
Fără precedent de la Banca Transilvania. Anunţul făcut de cea mai mare bancă din România
Fără precedent de la Banca Transilvania. Anunţul făcut de cea mai mare bancă din România
A divorțat după 7 ani, fără pasiune, de căsătorie. Apoi a făcut un experiment inedit: s-a culcat cu 7 bărbaţi diferiţi, în 7 zile consecutive
A divorțat după 7 ani, fără pasiune, de căsătorie. Apoi a făcut un experiment inedit: s-a culcat cu 7 bărbaţi diferiţi, ...
ȘOC! Ce perversiuni ar fi făcut Bianca Drăgușanu cu Bădălu în fața copiilor!
ȘOC! Ce perversiuni ar fi făcut Bianca Drăgușanu cu Bădălu în fața copiilor!
Cel mai vechi brand auto din lume are un logo nou. Marca este foarte iubită și în România - VIDEO
Cel mai vechi brand auto din lume are un logo nou. Marca este foarte iubită și în România - VIDEO
FOTO. Anna Lesko, cu un decolteu până la buric! Și-a arătat din nou bustul generos
FOTO. Anna Lesko, cu un decolteu până la buric! Și-a arătat din nou bustul generos
FOTO. Lora, apariție fierbinte pe plajă! Cum s-a pozat vedeta și ce le-a arătat fanilor
FOTO. Lora, apariție fierbinte pe plajă! Cum s-a pozat vedeta și ce le-a arătat fanilor
Veste ȘOC despre Sebi, copilul de 7 ani dispărut de ȘASE SĂPTĂMÂNI. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu micuțul?
Veste ȘOC despre Sebi, copilul de 7 ani dispărut de ȘASE SĂPTĂMÂNI. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu micuțul?