Luptătorul care l-a făcut praf pe Mircea Badea a trecut la dezvăluiri: „M-a enervat că râdea de mine”. Teodor Emi s-a destăinuit într-un interviu. Singurul lucru de care îi pare rău: „Nu am văzut un KO cum și-a luat el…”

Redactor:
Dan Mirea
  • Publicat:
  • Actualizat:
Luptătorul care l-a făcut praf pe Mircea Badea a trecut la dezvăluiri:

Teodor Emi, luptătorul care l-a făcut KO în 5 secunde pe Mircea Badea sâmbătă, într-un meci demonstrativ desfășurat într-un mall din Capitală, a oferit mai multe explicații despre momentele premergătoare evenimentului care era să se încheie tragic pentru agresivul prezentator de la A3. Campion la arte marțiale și, în timpul liber, pasionat de motociclism, Emi a vorbit despre metodele mai puțin ortodoxe folosite de omul de televiziune pentru a-l provoca, dar a și recunoscut că și-ar fi dorit să-l țină pe Badea în momentul în care acesta s-a prăbușit la podea, pentru a evita o dramă. 

Prezentatorul postului Antena 3, Mircea Badea, a fost făcut sâmbătă KO într-un meci demonstrativ de kick-boxing, după 5 secunde. Teodor „Tedi” Emi îl mai bătuse tot prin abandon și acum 4 ani pe Mircea Badea. La momentul respectiv s-a ajuns la confruntare într-un meci de kick-boxing după ce, deranjat că Emi se plimba cu motocicleta prin fața sediului A3, Mircea Badea a declarat în emisiune: „Prietene, dacă vin după tine, o să plângă mă-ta!”. Acum, Tedi l-a pus acum pe podea pe guralivul angajat al A3 în 5 secunde. Reacția lui Mircea Badea, pe Facebook.

La trei zile de la întâlnirea din ring, care a avut loc într-un centru comercial din București, motociclistul luptător a acordat un interviu pentru wowbiz.ro.

Cum s-a ajuns ca cei doi să fie față în față pe un teren care îl avantajează clar pe Teodor Emi: „Nu știu exact motivul lui de a lupta, dar pot să presupun. Am pus o postare pe facebook, la sfârșitul anului, privind niște accidentari destul de urâte ale mele. (…) Cred că asta i-a dat curaj lui Badea și, la câteva zile, exact când mi-am scos copcile, a venit propunerea promotorului Cristian Iordache pentru acest meci.

Gala a fost organizată pe reguli de kick-boxing K1, noi am luptat pe sistem de kickboxing profesionist care include lovituri de pumn și picior asupra tuturor zonelor corpului, lovituri de genunchi și o singură lovitură de genunchi din clinci. Eu, fiind multiplu campion de muay-thay și antrenându-mă în Thailanda cu niște legende ale acestui sport, m-am specializat pe loviturile de genunchi, acestea sunt punctul meu forte. Lovitura aplicată a fost chiar cu genunchiul bolnav”.

Luptătorul susține că nu a încasat bani de pe urma acestui meci demonstrativ: „Meciul nu a fost foarte promovat. Nu am luat bani pentru lupta asta… Voiam să închei discuția asta, pentru că mă durea capul! Eu am făcut o înțelegere reciproc avantajoasă din alte puncte de vedere. Cel puțin din partea mea, cu promotorul Cristian Iordache”

Citește și: VIDEO | Prima apariție la TV a lui Mircea Badea după șocul suferit în ring. Ce a spus în direct pe post

Sportivul susține că a avut parte de mai multe șicane înainte de meci: „Mircea a trimis, la început, niște copii sau, pot să presupun, pentru că el a tot spus că o să primesc niste provocări… Dupa aceea au început tot felul de copii, mai mult sau mai puțin sănătoși la cap, să îmi scrie provocări pe facebook. Eu i-am lăsat în plata lor, mi-am făcut meciurile mele. Dar, în cei 4 ani cred că a avut destul timp sa se antreneze. Nu știu, e discutabil ce și cu cine s-a antrenat. Am auzit că a fost o perioadă la sală la faimosul boxer Mayweather, în America, dar… Pot să presupun că nu a fost constant în antrenamente și, în al doilea rând, nu are experiența mea. Cred că experiența a facut marea diferență. Asta a fost si motivul disputei. El a criticat niște sportivi care muncesc foarte mult. Eu am muncit foarte mult ca să ajung la aceste rezultate”.

  • Teodor Emi susține că nu și-ar mai dori o a treia luptă și speră ca vedeta Antenei 3 să-și fi învățat lecția.

„Copilărește, dar se adună chestiile astea… M-a enervat că râdea de mine că nu am reușit să îl bat bine prima dată, când am fost mai degajat. M-a enervat că a zis că o să primesc provocări și îmi trimitea tot felul de copii sau tot felul de ciudați ca să mă provoace. M-a enervat că mi-a lansat provocarea exact când am fost accidentat, toate acestea m-au făcut să îl iau puțin mai în serios, de data asta. Mai ales că eu credeam, din momentul ce a cerut revanșa și în ring – pentru că asta a și fost disputa, în primul meci, că dacă era în ring se termina mai repede – că vine foarte pregatit. Credeam că o sa fie un pic mai greu… Nu ma îndoiam, la nivelul meu de experiență, că nu o să câștig, dar mă gândeam că o să fie un pic mai greu și el, fiind om de televiziune, știe să managerieze anumite știri. Adică, dacă el îmi prindea o lovitură, două, așa cum a fost în primul meci – când deși nu mi-a prins nicio lovitură s-a tot agățat de chestia că nu l-am batut destul de repede – ar fi dat imaginea asta de o sută de ori, chiar dacă pierdea. Asta m-a și întărâtat și m-a făcut să îl iau un pic in serios”

Cum l-a înfrânt luptătorul pe realizatorul Antenei 3: „Tactica se abordeaza în funcție de adversar. L-am simțit foarte slab pregătit. El, în primul meci, a stat în garda normală, cu stângul în față. Acum, el a stat cu dreptul în față și-a schimbat garda, ceea ce înseamnă să te reinventezi, ca să zic așa. Iar el, la 40 de ani și cu experienta pe care o avea, nu avea cum să se reinventeze. Eu bănuiesc că el și-a schimbat garda special pentru a lovi cu piciorul de forță, piciorul stâng, chiar pe piciorul meu lovit. Prima mea lovitură, acel low-kick, i-a mutat piciorul din loc. Și chiar mă așteptam – pentru că tactica mea este, de obicei, să lovesc foarte tare pe coapsă, cum am dat mai multe KO în meciuri anterioare – să blocheze, dar am văzut că stătea cu piciorul foarte moale… Nu i-am simțit o reacție… Si atunci am trecut la combinație. Mircea Badea s-ar putea bate cu oameni neantrenați, ar avea o șansă… Poate cu colegul lui, Ciuvică. Posibil ar câștiga, are totuși o pregătire de ani mulți de arte marțiale”

Citește și: „Coșmarul lui Mircea Badea, groggy! VIDEO | Momentul în care Teodor Emi e făcut K.O. și reacția incredibilă a vedetei Antena 3: „Distrugerea acestui golan tupeist. A venit salvarea să-i pună oxigen să nu crape”

Regretul lui Teo după luptă: „Efectul loviturii asupra lui a fost destul de puternic. A fost un KO foarte puternic și, sincer, chiar nu vă spun ca să mă pun bine cu el sau să vreau să par eu băiatul bun sau alte chestii… Dar, dacă aș fi știu de dinainte că o să pice atât de rău, l-aș fi ținut. Sincer. Adică, chiar a cazut foarte urat. I-am țintit fix bărbia. El s-a și lăsat un pic și asta a amplificat impactul. Adică el, practic, a dat un pic cu capul în genunchiul meu. Eu am vrut să îi dau cu genunchiul în cap, iar el a dat cu capul în genunchi. Lovitura a fost cam de nota 9,5. Eu am dat cam de 8, mai ales că forța e mai mare la corp decât la cap, dar având în vedere că el a dat cu capul în genunchi, de la 8 s-a ridicat cam la 9,5. Nu am stat să îl număr, eu vorbeam cu elevul meu care stătea cu mine la colț, mă uitam prin sală, nu am stat să număr. Dar, cred, după ce am văzut filmarea, cred că a stat 5-10 secunde, a stat sigur. Dupa aceea, este normal sa nu te lase (sa te ridici, n. red.), ar fi fost chiar o crimă să îl lase. Deci el nu mai era în stare să continue meciul sub nicio formă. Putea să aibă urmări foarte grave… (…) Cand l-am vazut leșinat, căzut, am fost uimit. Am fost uimit de efectul loviturii, chiar nu mă așteptam. Din experiența mea de 18 ani de arte marțiale nu am vazut un KO cum și-a luat Mircea Badea, să cadă cu capul așa… Dacă era să știu dinainte, chiar l-aș fi prins”.

„Am vorbit după meci. I-am reproșat faptul că am primit tot felul de provocări și nu a venit el personal. El a zis că nu i-a trimis el, deși se cam leaga, e cam mare coincidența să spună că voi primi provocări și să și apară tot felul de măscărici… I-am urat multă sănătate și noroc în viață”, a încheiat Teodor Emi, pentru wowbiz.

Mircea Badea și „Tedi” s-au mai înfrunat și în 2014, când tot motociclistul a ieșit învingător. Conflictul dintre cei doi a pornit în 2014, când Mircea Badea l-a jignit pe „Tedi”. Motociclistul, care e și campion național de Muay Thai, l-a provocat pe Mircea Badea la un meci în ring. De fiecare dată, Mircea Badea a fost pus la pământ de „Tedi”, care a doua oară a părut dezamăgit că totul s-a sfârșit după doar cinci secunde.

 

Pe aceeași temă
Cununie-șoc în Iași. Cu cine s-a măritat Valentina, tânăra de 26 de ani din imagine
Cununie-șoc în Iași. Cu cine s-a măritat Valentina, tânăra de 26 de ani din imagine
Calendarul Pirelli 2022, realizat de Bryan Adams. Iată cele mai senzuale imagini | FOTO
Calendarul Pirelli 2022, realizat de Bryan Adams. Iată cele mai senzuale imagini | FOTO
Varianta Omicron ar putea să îngenucheze vaccinurile. CEO-ul Moderna anticipează că vaccinurile existente vor avea probleme
Varianta Omicron ar putea să îngenucheze vaccinurile. CEO-ul Moderna anticipează că vaccinurile existente vor avea probleme
Barca, gata de orice pentru jucătorul lui City! Laporta i-a trimis o listă lui Guardiola cu 7 fotbaliști la care renunță
Barca, gata de orice pentru jucătorul lui City! Laporta i-a trimis o listă lui Guardiola cu 7 fotbaliști la care…
Preşedintele, internat cu COVID la secţia ATI a Spitalului militar
Preşedintele, internat cu COVID la secţia ATI a Spitalului militar
Programul magazinelor de Sfântul Andrei și 1 Decembrie
Programul magazinelor de Sfântul Andrei și 1 Decembrie
Cum arată bărbatul cu cel mai mare organ genital din lume. Măsoară 34.3 cm
Cum arată bărbatul cu cel mai mare organ genital din lume. Măsoară 34.3 cm
Cât de MARE trebuie să fie? Răspunsul care îi LINIȘTEȘTE pe mulți bărbați
Cât de MARE trebuie să fie? Răspunsul care îi LINIȘTEȘTE pe mulți bărbați
Oferta Lidl: gadget-uri inedite pentru acasă la prețuri accesibile
Oferta Lidl: gadget-uri inedite pentru acasă la prețuri accesibile
Câte clase are Mihai Petre, de fapt. Îți vei schimba radical părerea despre celebrul dansator
Câte clase are Mihai Petre, de fapt. Îți vei schimba radical părerea despre celebrul dansator
Apare un nou partid în România. Lovitură totală pe scena politică chiar de 1 Decembrie
Apare un nou partid în România. Lovitură totală pe scena politică chiar de 1 Decembrie
Povestea incredibilă a căpitanului român Dan Sandu, care a rămas mort în frigiderul navei, lângă fructele şi legumele echipajului, timp de 6 luni
Povestea incredibilă a căpitanului român Dan Sandu, care a rămas mort în frigiderul navei, lângă fructele şi legumele echipajului, timp…
Previne demența! Cele 10 porunci pentru un creier sănătos, potrivit unui neurochirurg
Previne demența! Cele 10 porunci pentru un creier sănătos, potrivit unui neurochirurg
ANIMAŢIE GRAFICĂ. Patru jandarmi au intrat cu maşina într-o groapă nesemnalizată, apoi au vrut să ascundă ruşinea
ANIMAŢIE GRAFICĂ. Patru jandarmi au intrat cu maşina într-o groapă nesemnalizată, apoi au vrut să ascundă ruşinea
Mișcarea prin care LG a luat fața Samsung pe televizoare. Oferta e foarte atractivă
Mișcarea prin care LG a luat fața Samsung pe televizoare. Oferta e foarte atractivă
Studiu: Reinfectarea cu coronavirus este mai puţin probabil să fie severă. Cercetător:
Studiu: Reinfectarea cu coronavirus este mai puţin probabil să fie severă. Cercetător: "Probabil datorită memoriei imune"
BANCUL ZILEI – O blondă dotată, pe plajă la nudiști, intră în vorbă cu doi preoți
BANCUL ZILEI – O blondă dotată, pe plajă la nudiști, intră în vorbă cu doi preoți
Cazul militarului decedat, din cauza unor grave erori umane, pe un tanc, în gara Alba Iulia. După trei ani, procurorii au doar un cerc de suspecţi VIDEO
Cazul militarului decedat, din cauza unor grave erori umane, pe un tanc, în gara Alba Iulia. După trei ani, procurorii…
Dezastru pentru şoferi: După City Insurance, încă o firmă de asigurări RENUNŢĂ să mai vândă RCA
Dezastru pentru şoferi: După City Insurance, încă o firmă de asigurări RENUNŢĂ să mai vândă RCA
Au fost prinși cu serialul „Squid Game” în Coreea de Nord. Ce a urmat e terifiant
Au fost prinși cu serialul „Squid Game” în Coreea de Nord. Ce a urmat e terifiant
Gina Pistol, pentru prima dată la Chefi la cuțite, după ce a devenit mamă. Reacția neașteptată a celor trei chefi: ”Ce e așa liniște?” / VIDEO
Gina Pistol, pentru prima dată la Chefi la cuțite, după ce a devenit mamă. Reacția neașteptată a celor trei chefi:…
Imaginile momentului! Cum se comportă de fapt Reghe cu noua iubită
Imaginile momentului! Cum se comportă de fapt Reghe cu noua iubită
TOPUL celor mai PĂGUBOASE mașini. După expirarea garanției devin PERICOLE FINANCIARE
TOPUL celor mai PĂGUBOASE mașini. După expirarea garanției devin PERICOLE FINANCIARE
FOTO. Karmen, fiica lui Adi Minune, și-a etalat „silicoanele” în costum de baie
FOTO. Karmen, fiica lui Adi Minune, și-a etalat „silicoanele” în costum de baie
FOTO. Nepoata lui Petre Roman, apariție controversată în costum de baie!
FOTO. Nepoata lui Petre Roman, apariție controversată în costum de baie!
<