Jocurile Europene de la Minsk. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au rămas cu medaliile de argint. Bronz la gimnastică aerobică - proba de grup

25 iun 2019 384 afişări Alte Sporturi
Jocurile Europene de la Minsk. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au rămas cu medaliile de argint. Bronz la gimnastică aerobică - proba de grup

Tenisul de masă a contribuit cu o medalie de argint la zestrea delegaţiei României prezentă la Jocurile Europene de la Minsk. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au încheiat pe poziţie de argint proba de dublu mixt, după ce au pierdut clar finala disputată cu germanii Petrissa Solja şi Patrick Franziska. Meciul nu a durat decât 15 minute, în trei seturi identice: 11-4, 11-4, 11-4. Cei doi români au ratat astfel calificarea încă de pe acum la Jocurile Olimpice de la Tokio, ”bilet” prins de cei doi germani.

Tot marţi, România a mai obţinut o medalie de bronz la gimnastică aerobică, în proba de grup. Cvintetul românesc, alcătuit din Gabriel Bocser, Alin Mihai Popa, Nicolae Dacian Barna, Marian Brotei şi Andreea Bogati, s-a clasat pe locul 3, cu 22,083 puncte. Primele două locuri au fost ocupate de Rusia (22.250) şi Bulgaria (22.186).

România are şapte medalii la Minsk: un aur (Laura Coman – tir), două de argint (Andreea Bogati / Dacian Barna – gimnastică aerobică-cuplu; , Bernadette Szocs / Ovidiu Ionescu – tenis de masă, mixt) şi patru medalii de bronz (gimnastică aerobică-grup; Daniela Poroineanu, Anda Mihaela Vâlvoi, Alina Păunescu - toate sambo).

Miercuri, România mare are o şansă de medalie la kaiac-canoe, unde dubloul Cătălin Chirilă / Victor Mihalachi s-a calificat în finala A cu un un timp foarte bun (vor lua startul în finală de pe culoarul 4).

Foto: COSR

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.