Jo Jo Dan și-a apărat centura

Publicat: 02 Aug. 2008, 02:49 Actualizat: 02 Aug. 2008, 08:48 Alte Sporturi
Jo Jo  Dan și-a apărat centura

După cum se aștepta Jo Jo Dan, Peter Semo a fost cel mai dificil adversar de până acum. Ionuț Ion și-a păstrat centura superușorilor în versiunea NABA după un meci extrem de solicitant, dar în aceeași măsură spectaculos, în compania celui mai puternic "challenger" de până acum, ugandezul Peter Semo. Jo Jo Dan a început bine partida și  a "luat" cel puțin patru-cinci runde înainte ca adversarul său să înceapă să "respire" în ring.

Și deși totul părea că se îndreaptă spre o victorie prin knock-out a boxerului român, odată ce oboseala a început să pună stăpânire pe Ion, Semo a reintrat în joc, și a început să trimită lovitură după lovitură, prea puțin pentru a periclita rezultatul final. Astfel, Jo Jo Dan și-a demonstrat încă o dată clasa în fața unui boxer care l-a provocat pe întregul parcurs al meciului.

În aceeași gală de aseară, Sorin "Pantera" Tănăsie l-a învins la puncte, la categoria "cocoș", pe rusul Andrei Costin, sportiv cu un palmares considerabil mai bun decât al său. Nici "greul" Bogdan Dinu nu s-a lăsat mai prejos , trimițându-l acasă fără drept de apel pe americanul Sean Mc Clain în timp ce Viorel Simion a trecut lejer de ugandezul Abdu Tebazalwa.

În singura întâlnire a galei, Corina Cârlescu a învins-o, tot la puncte pe unguroaica Renata Selebedi.

Articol scris de Adi Enășoaie

 

 

Publicat: 02 Aug. 2008, 02:49 Actualizat: 02 Aug. 2008, 08:48 Alte Sporturi
Pe aceeași temă