A fost maraton, nu sprint :) "Amanta" lui Bolt de la Rio a povestit TOT: "N-am avut nevoie de Google translate ca să-mi dau seama ce vrea de la mine..."

24 aug 2016 70043 afişări JO 2016
A fost maraton, nu sprint :) "Amanta" lui Bolt de la Rio a povestit TOT: "N-am avut nevoie de Google translate ca să-mi dau seama ce vrea de la mine..."
GALERIE (8 de imagini) VEZI GALERIA

Jady Duarte, tânăra care s-a fotografiat în pat cu Usain Bolt în timpul Jocurilor Olimpice, a povestit în presa din Anglia cum a decurs aventura ei cu triplul campion olimpic de la Rio (100 m, 200 m şi 4X100 m).


Jady Duarte, alături de Usain Bolt, în camera jamaicanului din satul olimpic

Într-un interviu pentru Daily Mail, brazilianca a oferit detalii picante şi a vorbit despre un veritabil "maraton"  sexual, în ciuda faptului că jamaicanul e cel mai rapid om de pe planetă în problele de sprint.

"De ce nu mergi la el? E Usain Bolt!"

Jady Duarte a povestit că a fost "agăţată" într-un club din Rio, unde sprinterul de 30 de ani venise să-şi serbeze ziua de naştere.

"Stătea în faţa noastră şi brusc şi-a ridicat tricoul să ne arate pătrăţelele de pe abdomen. N-am mai văzut în viaţa mea aşa ceva. Pur şi simplu a trebuit să-l ating.

M-am simţit incredibil. Muşchii lui erau tari ca piatra. Dar eram atât de atentă la muşchii lui încât nici n-am sesizat că e Usain Bolt...Ştiam cine e de la TV. Mama mea ţipa în timpul curselor lui pentru că e mare fană. Este negru, înalt şi musculos - chiar genul meu - dar erau atât de multe fete frumoase acolo încât nu mi-aş fi imaginat că eu voi fi aleasa.

Bodyguardul a zis că Bolt vrea să merg până la el. Nu am mers din prima pentru că voiam să par inaccesibilă. CEle mai multe s-ar fi dus acolo ca un glonţ, dar am vrut să-l pun la treabă.

Când aşteptam la coadă  pentru a plăti şi-a trimis din nou bodyguardul. Mi-a zis: De ce nu-l urmezi? E Usain Bolt!Într-un final, când aşteptam un taxi şi mi-a zâmbit, după care a făcut semnul celebru de după victorii, n-am mai avut niciun dubiu cine e.

Atunci m-am decis să-i cedez. M-a tras într-un taxi şi mi-a oferit un sărut incredibil", povesteşte Duarte, care însă acum e dezamăgită să afle că nu a însemnat nimic pentru atlet: "Credeam că e ceva între noi, dar văd că agaţă femei la fel de repede cum agaţă şi medaliile".


Bolt şi semnul devenit marcă înregistrată

"Nu am avut nevoie de Google translate ca să înţeleg că vrea sex"

Tânăra, care e mama a doi copii, l-a urmat apoi pe Usain Bolt în Satul Olimpic, unde cei doi au petrecut o noapte fierbinte.

"Nu mi-au cerut nimic la intrare (paşaport sau carte de indentitate). Nici pe el nu l-au întrebat nimic, probabil pentru că e Bolt. Mai erau doi tipi cu noi şi cred că erau atleţi pentru că şi ei erau foarte musculoşi.

Am fost surprinsă că nu m-a dus într-un hotel scump, dar nu mi-a păsat pentru că ne-am sărutat pe tot drumul [...]

Apoi am discutat lucruri mărunte şi mi-a spus că sunt foarte frumoasă. Am folosit Google (n.r. serviciul Google translate), dar nu am avut nevoie să-mi traducă cineva ca să îmi dau seama că voia să facem sex.

A pus apoi melodia Work a Rihannei. Cred că îi place să o asculte când face dragoste
", a mai povestit cucerirea multiplului campion olimpic, înainte să treacă la detaliile cu adevărat picante.

Rapid doar pe pistă

"A fost foarte fierbinte şi pasional, ne devoram unul pe celălalt. Are corpul unui campion, deşi parţile lui bărbăteşti nu sunt pe măsură - e ca un tip obişnuit.

Mă aşteptam să fie rapid, dar a fost de fapt cel mai lent sex de care am avut parte vreodată. Am făcut-o timp de 40 de minute, după care s-a odihnit pentru câteva minute şi am făcut-o din nou. Cu siguranţă se reface foarte repede, dar nu am mai făcut-o şi pentru a treia oară
", a mai povestit Duarte.

Cei doi au mai rămas împreună până la 9 dimineanţa, iar la final Bolt i-a dat braziliencei o bancnotă de 100 de euro pentru a plăti pentru taxi.


 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.