Cu ei trei, totul e OK! Antrenorii lotului feminin de spadă, văzuţi prin ochii fetelor

13 iun 2012 432 afişări JO 2012
Cu ei trei, totul e OK! Antrenorii lotului feminin de spadă, văzuţi prin ochii fetelor Cu ei trei, totul e OK! Antrenorii lotului feminin de spadă, văzuţi prin ochii fetelor

Cu spada feminină scrima românească a înţepat în ultimii doi ani la Mondiale două medalii de aur cu echipa şi două bronzuri la individual (Ana Brânză / Anca Măroiu), în timp ce Europenele au completat un parcurs fantastic: aur pe echipe şi bronz prin vicecampioana din Beijing, Ana Brânză. În spatele performanţelor stau trei oameni care impresionează prin francheţea dezarmantă şi prin modestie. În rândurile de mai jos, un craiovean, Dan Podeanu (60 de ani), şi doi stelişti, Cornel Milan (42 de ani) şi George Epurescu (43 de ani), n-au avut voie să scoată nicio vorbă în faţa propriilor eleve.

GEORGE EPURESCU

Loredana Dinu: "Munca îl defineşte"

Anca Măroiu: "E foarte muncitor şi e un motor pentru echipă"

Simona Alexandru: "Când mă gândesc la domnul Epurescu, prima trăsătură care-mi vine în minte e răbdarea"

Ana Brânză: "Admir cel mai mult la el faptul că n-a abandonat grupele de copii pe care le antrenează, că are o vorbă bună pentru oricine şi că organizează excelent totul. E o revelaţie!"

DAN PODEANU

Loredana Dinu: "Un monument de înţelepciune şi un tip împăciuitor"

Anca Măroiu: "E un om înţelept, răbdător şi înţelegător"

Simona Alexandru: "Când mă gândesc la domnul Podeanu, prima trăsătură care îmi vine în minte e înţelepciunea"

Ana Brânză: "La Craiova, dânsul mi-a fost 10 ani şi mamă şi tată, deci nu-l percep doar ca pe un antrenor. E omul care m-a învăţat să fiu om. Defect? E prea bun uneori!"

CORNEL MILAN

Loredana Dinu: "Optimismul îl caracterizează cel mai bine"

Anca Măroiu: "E un mare luptător şi un bun psiholog"

Simona Alexandru: "Când mă gândesc la domnul Milan, trăsăturile care-mi vin în minte sunt optimismul şi buna dispoziţie"

Ana Brânză: "E cel mai bun manager!"

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.