Vlad Enăchescu, noul şef al handbalului la CSM Bucureşti! Prima reacţie a jurnalistului care va avea misiunea să ducă din nou echipa feminină în finala Ligii Campionilor

Vineri, 15:00 3612 afişări Handbal
Vlad Enăchescu, noul şef al handbalului la CSM Bucureşti! Prima reacţie a jurnalistului care va avea misiunea să ducă din nou echipa feminină în finala Ligii Campionilor

CSM Bucureşti are începând de azi un nou şef la secţia de handbal, este vorba despre jurnalistul de la Telekom Sport, Vlad Enăchescu. Toate informaţiile ProSport din ultima vreme au fost, aşadar, confirmate.

Vlad Enăchescu (43 ani) va coordona handbalul feminin, handbalul masculin, dar si Centrul de Copii si Juniori, pepiniera cu care clubul se mândreşte şi face performanţă la nivel naţional în ultimii ani, a anunţat clubul pe site-ul oficial.

”Întotdeauna mi-au plăcut provocările, iar aceasta este în primul rând măgulitoare, dar şi plină de adrenalină. De aproape 25 de ani sunt parte din fenomenul sportiv, pe terenuri sau în săli, în tribune sau în vecinătatea vestiarelor, iar acum sunt fericit pentru şansa de a vedea acţiunea din alt unghi, de a mă putea implica activ din altă perspectivă şi sunt convins că experienţa managerială acumulată, împletită cu dorinţa de performanţă si profesionalismul dovedit ale clubului CSM Bucureşti, se vor transforma într-o colaborare fructuoasă. Voi urmări continuarea acţiunilor de formare şi de dezvoltare a talentelor din centrul nostru de copii şi juniori şi mă bucur că, în această vară, românii au primit un exemplu minunat şi foarte grăitor despre valoarea investiţiei în tineri (la EURO U21). Voi căuta, de asemenea, performanţa care a devenit definitorie pentru handbalul de la CSM Bucureşti, cu rămânerea echipei de senioare în topul european şi cu o revenire în Final 4, dar şi cu o reconstrucţie graduală şi durabilă a echipei masculine de seniori”, a declarat Vlad Enăchescu, coordonator compartiment handbal CSM Bucureşti.

Vlad Enăchescu îl înlocuieşte în funcţie pe Nicolae Luca.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.