Vasile Viman: ”HCM Minaur Baia Mare nu are nicio legătură cu CS Minaur”. Ce obiective îşi propune Baia Mare cu noile echipe de handbal şi cine vor fi antrenorii

14 iul 2016 3721 afişări Handbal
Vasile Viman: ”HCM Minaur Baia Mare nu are nicio legătură cu CS Minaur”. Ce obiective îşi propune Baia Mare cu noile echipe de handbal şi cine vor fi antrenorii

15 iulie este data limită la care echipele din Liga Naţională se pot înscrie pentru viitorul sezon 2016-2017. A devenit evident că Baia Mare se retrage din primul eşalon cu ambele echipe, având în vedere că în fruntea clubului HCM, clubul de drept privat asociat cu Consilul Local care deţine 98% din acţiuni, nu mai există nimeni. 

Baia Mare va avea, în schimb, alte două echipe de handbal, feminină şi masculină, care au fost deja înscrise în liga a doua sub denumirea de CS Minaur Baia Mare. ”Clubul nou nu are nicio legătură cu vechea entitate. A fost înfiinţat de curând, au fost numiţi conducători tineri, iar construcţia începe de la zero”, ne-a declarat Vasile Viman, directorul general, care a dorit să facă această precizare pentru a fi evitate anumite confuzii cu vechile echipe.

Cu această ocazie, conducătorul a dezvăluit şi obiectivele: ”Cu băieţii ne dorim să promovăm din primul sezon. Cu fetele vrem să construim, iar dar dacă se va ivi o posibilitate să intrăm în Liga Naţională chiar după primul an normal că nu vom refuza această oportunitate”. Vasile Viman a mai precizat că a ofertat deja nişte jucători pentru echipa masculină, care au făcut ceva pentru Baia Mare.

În ceea ce priveşte băncile tehnice, Vasile Viman a susţinut că nu s-a decis nimic. Din surse ProSport, echipa masculină va fi condusă de Raul Fotonea, iar cea feminină va fi antrenată de Ioana Marta. Un rol important la noul club ar putea juca şi Petru Pop, în cazul în care va accepta o colaborare. 

Ştiaţi că avem o pagină de Facebook dedicată handbalului?

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.