Vărzaru: "Judecaţi-o pe Alina doar ca sportivă!"

9 ian 2013 7086 afişări Handbal
Vărzaru: "Judecaţi-o pe Alina doar ca sportivă!" Vărzaru: "Judecaţi-o pe Alina doar ca sportivă!"

De ce crezi că face Robert Păcuraru toate aceste lucruri? Doar pentru custodia copilului?
Trageţi voi concluziile... Ce pot să spun este că avem întrebările noastre, ca femei. De ce nu pune binele copilului înaintea altor interese? Eu n-aş putea niciodată, cu oricine aş trăi şi orice s-ar întâmpla, să încep să-mi bălăcăresc familia în asemenea mod. Cel mai strigător la cer mi se pare faptul că e un copil la mijloc şi el are de suferit.

Cum ţi s-a părut Alina la antrenament, afectată?
Nu este foarte bine, dar cunoaşte situaţia aceasta, la fel ca şi noi, care suntem prietenele şi colegele ei. Nu-i pică bine.

Veţi merge cu ea la tribunal?
Bineînţeles, şi vreau să se ştie clar poziţia noastră. Noi suntem colegele ei, ea n-a greşit cu absolut nimic faţă de niciuna. Mai mult decât atât, şi-a crescut copilul aici, la sală sau prin cantonamente, şi nu cred că poate să i se reproşeze că a făcut altceva decât să-i fie bine familiei. Ea are două job-uri, ca să aducă bani acasă. Şi pentru ce, să ajungă în rahatul acesta?

Ce sfat i-ai da, ca prietenă, mai ales că ai jucat în Danemarca, unde relaţiile dintre femei sunt la ordinea zilei?
Dar nu se pune problema aşa. Ce sfat să-i dau eu Alinei, când eu o cunosc cum este? Eu personal n-am nicio problemă cu oamenii, indiferent de culoare, religie... E loc pentru toată lumea. Nu mă interesează ce face omul la el în pat şi mi se pare normal ca fata aceasta, care este un nume în handbal, să fie judecată pentru ceea ce arată în teren.

Pare ciudat că nu dezminte acuzele...
Dar de ce? Ştiţi câte lucruri s-au auzit la adresa mea, la adresa altor jucătoare de talie din România de-a lungul timpului? Pentru ce să-ţi pierzi timpul? Va dezminţi, la un moment dat. Dar pentru ea primordial este să meargă la proces şi să obţină custodia copilului. După aceea, sunt convinsă că cei care spun lucruri aiurea vor plăti.


Prin ceea ce face, Robert nu o respectă pe Alina, şi nici pe copil
Cristina Vărzaru, CSM Bucureşti

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.