Vâlcea renaşte handbalistic! Ana Maria Tănăsie şi-a reziliat contractul cu Dunărea Brăila şi a semnat pe 2 ani şi jumătate cu HCM. Berbecaru: ”Primul transfer reprezintă şi un standard, nu coborâm sub el”

20 ian 2017 3740 afişări Handbal
Vâlcea renaşte handbalistic! Ana Maria Tănăsie şi-a reziliat contractul cu Dunărea Brăila şi a semnat pe 2 ani şi jumătate cu HCM. Berbecaru: ”Primul transfer reprezintă şi un standard, nu coborâm sub el”

Anul 2017 a început cum nu se poate mai bine pentru HCM Rm. Vâlcea: a obţinut trei victorii din tot atâtea posibile în Liga Naţională, cu care a ajuns la 3 puncte de podium, iar mai nou a perfectat şi primul transfer pentru sezonul 2017-2018. Şi nu orice transfer...

Ana Maria Tănăsie (21 ani), medaliată cu bronz la Campionatul Mondial din 2015, a semnat cu Vâlcea un contract pe 2 ani şi jumătate. Extrema stângă şi-a reziliat contractul cu Dunărea Brăila şi ar fi putut să debuteze chiar în această săptămână, în partida cu U Cluj. ”Actul de reziliere cu Dunărea Brăila a fost semnat, taxa de transfer a fost achitată. Medical, dacă ar fi fost aptă, ar fi putut evolua. Ea va juca pentru Vâlcea doar din sezonul următor, nu o forţăm, vrem să o băgăm într-un proces de recuperare profesionist, să o ajutăm să redevină ce a fost”, ne-a declarat Petre Berbecaru, preşedintele HCM Rm. Vâlcea.

Transferul extremei stânga reprezintă primul transfer în vederea noului sezon 2017-2018, în care Vâlcea vrea să redevină un oraş competitiv în handbalul feminin, pe care l-a dominat ani la rând cu Oltchim. ”Primul transfer reprezintă şi un standard, nu coborâm sub el. Pentru fiecare post avem în vedere 3-4-5 handbaliste valoroase. Vom alege în funcţie de calitate-preţ, accentul îl punem pe calitate”, a susţinut Petre Berbecaru, care a dezvăluit faptul că pe listă sunt atât jucătoare din România, dar şi din străinătate. Conducătorul clubului vâlcean a mai spus că până la sfârşitul lunii februarie speră să aibă lotul conturat în proporţie de 90% pentru sezonul următor.

Ştiaţi că avem o pagină de Facebook dedicată handbalului?

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.