Vâlcea a făcut publică oferta făcută federaţiei pentru organizarea Final Four. La ce cheltuieli s-ar fi angajat clubul gazdă

11 apr 2019 1573 afişări Handbal
Vâlcea a făcut publică oferta făcută federaţiei pentru organizarea Final Four. La ce cheltuieli s-ar fi angajat clubul gazdă

Federaţia Română de Handbal a declinat oferta echipei SCM Rm. Vâlcea de a organiza Final Four, pe motiv că liderul Ligii Naţionale nu a îndeplinit toate cerinţele impuse. Clubul din Zăvoi a făcut publică oferta, susţinând că s-a bazat pe caietul de sarcini emis de federaţie şi ghidându-se după modul cum a fost organizată competiţia la Ploieşti, în 2018.

Astfel, Vâlcea s-a angajat să-şi asume câteva lucruri importante din organizarea Cupei României, cum ar fi contravaloarea baremurilor de arbitraj, deplasare, cazare şi masă pentru 14 oficiali în limita sumelor prevăzute de HG 1447, securitate, asistenţă medicală, chirie sală, plus premii speciale şi băneşti. Federaţia a refuzat pentru că Vâlcea nu s-a angajat să suporte şi cazarea şi masa echipelor participante, plus cupele şi medaliile.

Mai mult, Vâlcea nu a avut pretenţii în privinţa vânzării biletelor şi ale dreptrurilor de marketing ale evenimentului.

Federaţia a decis însă că aceste lucruri nu au fost suficiente în oferta depusă, motiv pentru care a decis ca turneul Final Four se va desfăşura pe teren neutru. Caz în care cheltuielile pentru fiecare echipă în parte vor fi probabil mai mari, pentru că totul se va împărţi la patru!

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.