Ungurii şi aceeaşi placă stricată. Reacţia incredibilă a maghiarilor când fetele din naţionala României au intrat în sală

13 dec 2014 10874 afişări Handbal
Ungurii şi aceeaşi placă stricată. Reacţia incredibilă a maghiarilor când fetele din naţionala României au intrat în sală

Partida Ungaria - România, prima din grupa principală 1 a Campionatului European de Handbal din Ungaria şi Croaţia, a conţinut în debut un moment previzibil. În sala de la Debrecen, cu 5.000 de fani maghiari şi 1.500 de suporteri români, ungurii au arătat din nou că sunt lipsiţi de imaginaţie şi au apelat la binecunoscutul clişeu pe care marşează în toate sporturile atunci când întâlnesc România.

"Ţiganii, ţiganii", şi-au întins corzile vocale aprigii fani ai echipei lui Tomori. Şi pentru că şi mişcarea scenică are un rol aparte, nucleul dur al fanilor maghiari a stat cu spatele spre teren atunci când s-a intonat imnul României.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.