Ungurii au început războiul psihologic înainte de returul dintre Ferencvaros şi CSM Bucureşti. ”Toate sunt făcute pentru a ne crea o stare de tensiune”

15 apr 2017 8772 afişări Handbal
Ungurii au început războiul psihologic înainte de returul dintre Ferencvaros şi CSM Bucureşti. ”Toate sunt făcute pentru a ne crea o stare de tensiune”
  • ► CSM Bucureşti va juca azi, de la ora 17:45 (DigiSport, Dolce Sport, LIVE Blog pe www.prosport.ro), un meci pentru istoria handbalului feminin, partida retur cu Ferencvaros pentru calificarea în Turneul Final Four al Ligii Campionilor. Jocul se reia de la scorul de 30-25 pentru campioana României, scor înregistrat în manşa tur de la Bucureşti.

Ungurii de la Ferencvaros au început războiul psihologic cu CSM Bucureşti încă de la sosirea campioanei României la Budapesta. ”De la întârzierea autocarului în momentul sosirii la Budapesta, de la biletele date nouă, oficialilor , undeva la mama naibii, de la zgomotul făcut azi noapte pe holurile hotelului, de la programarea meciului astfel încât Sărbătorile Pascale să ne prindă la Budapesta... toate sunt făcute pentru a ne crea o stare de tensiune. Însă nimic nu ne va opri din drumul nostru către un nou F4, tot aici, la Budapesta”, a scris Bogdan Vasiliu, şeful secţiei de handbal de la CSM Bucureşti, pe pagina sa de facebook.

La Bucureşti, oficialii de la Ferencvaros au avut locuri rezervate în spatele băncilor, în imediata apropiere a mesei oficialilor. La Budapesta, oficialii de la CSMB au primit locuri undeva într-un colţ al sălii, cam cum au stat suporterii maghiarilor în Sala Polivalentă.

Clubul bucureştean a făcut o solicitare anterioară prin care propunea ca meciul să se desfăşoare vineri, 14 aprilie, astfel încât toată lumea să se poată bucura de cea mai mare sărbătoare creştină. Maghiarii au refuzat categoric, mizând pe faptul că CSMB nu va fi însoţită astfel de suporteri la Budapesta. Ceea ce s-a şi întâmplat.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.