Trefilov şi un gest frumos. Ce a declarat la finalul meciului în care a învins clar România

15 dec 2018 7836 afişări Handbal
Trefilov şi un gest frumos. Ce a declarat la finalul meciului în care a învins clar România

Evgheni Trefilov (63 de ani) a rămas cu o impresie frumoasă despre efortul pe care naţionala României l-a depus contra Rusiei (22-28) fără Cristina Neagu. La finalul celor 60 de minute de la Paris, legendarul antrenor al rusoaicelor şi-a felicitat elevele, dar şi pe tricolore.

Rusia nu a avut emoţii decât în prima repriză, când jocul de la linia de nouă metri a naţionalei a mers foarte bine, apoi s-a desprins graţiei prestaţiei de vis a Vyakhirevei. Pentru Trefilov, a fost un succes aparent uşor, dar antrenorul rusoaicelor şi-a păstrat echilibrul la finalul partidei. Pe lângă cuvintele frumoase adresate fetelor pe care le conduce de pe banca tehnică, "Ursul" a vorbit frumos şi despre România, pe care a felicitat-o pentru modul în care s-a descurcat în lipsa liderului Cristina Neagu: "Am muncit mult să ajungem în finală. Echipa României ne-a pus multe probleme, este adevărat, dar vreau să le felicit pe jucătoarele mele care au ajuns în finală. Merită felicitări şi echipa României, care, chiar dacă nu s-a putut baza pe Cristina Neagu, a luptat până la final", a declarat Trefilov.

Acum, Rusia se pregăteşte pentru marea finală a Campionatului European, contra Franţei, ţăra gazdă, în timp ce România luptă cu Olanda (duminică, ora 15:00) pentru a se întoarce acasă cu bronzul european.
  

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.