Târcă despre Andersen: "Atipică în execuţii şi cu sclipiri geniale"

10 feb 2011 191 afişări Comentează şi tu Handbal
Târcă despre Andersen: "Atipică în execuţii şi cu sclipiri geniale" Târcă despre Andersen: "Atipică în execuţii şi cu sclipiri geniale"

Probabil cea mai bună jucătoare română din toate timpurile,Mariana Târcă (foto sus), actuala antrenoare a echipei feminineRulmentul Braşov, a declarat pentru ProSport că nu s-a arătatsurprinsă de sosirea Anjei Andersen la Oltchim.

"O să vedem ce va face, trebuie să aşteptăm rezultatele", demareazăTârcă, o fostă mare jucătoare care de-a lungul carierei s-aîntâlnit în dese rânduri cu Andersen. "Acum îmi aduc aminte doar decâteva victorii. Glumesc. În 1996, la Mondialul din Austria, le-ambătut pe daneze, deşi ulterior ne-am împiedicat în drumul spremedalii. Apoi am bătut-o în ambele manşe, în cupele europene, pecând ea era la Bayer Leverkusen, iar eu la Podravka. Era ojucătoare atipică în execuţii şi cu sclipiri geniale", ştergepraful de pe amintiri fostul căpitan al naţionalei. Cât despretitlul de cea mai bună jucătoare all-time, Târcă nu contestă, darare alte preferinţe: "Mi-a plăcut foarte mult Anja, dar şi mai multmi-a plăcut Zinaida Turcina".

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.